Sådan får du et gradersymbol

Mange mennesker klipper og indsætter simpelthen symboler fra websteder i deres dokumenter. Dette er dog en langvarig proces og har potentialet til også at overføre uønskede kodede oplysninger til dit dokument. Mens der er mange måder at skrive et gradssymbol på, er den nemmeste og mest nøjagtige måde at bruge enten Mac-genvejen eller Alt-koden afhængigt af dit operativsystem.

Windows

Flyt den blinkende tekstmarkør til det sted, hvor du vil indsætte gradssymbolet.

Sådan får du et gradersymbol

Sørg for, at funktionen "Num Lock" er aktiveret. Denne knap findes i øverste venstre hjørne af det numeriske tastatur.

Tryk og hold "Alt" nede.

Brug det numeriske tastatur til at skrive “0176.” Gradsymbolet vises.

Mac

Flyt den blinkende tekstmarkør til det sted, hvor du vil indsætte gradssymbolet.

Tryk og hold "Option" og "Shift".

Indtast nummeret "8." Gradsymbolet vises.

Tips

I Windows, hvis du bruger en bærbar computer eller en anden form for kompakt tastatur, skal du aktivere “Num Lock” -funktionen (normalt i den øverste række, f.eks. F11) og bruge det numeriske tastatur, der er indlejret i QWERTY-tastaturet. Når der f.eks. Er skrevet på tastaturet, vil MJ7O give 0176.

Mac-genvejen fungerer i de fleste, men ikke alle Mac-programmer. Hvis genvejen ikke giver dig et gradssymbol, skal du trykke og holde "Option" og "Command" og skrive "T". Dette skal åbne tegnpaletten, hvorfra du kan indsætte et gradssymbol.

Hvis du er en person, der bruger en hel del tid på at skrive, skal du udskrive en liste over Mac-genveje eller Alt-koder, som du finder mest nyttige, og opbevare den nær din computer. det er et praktisk referenceark, der sparer dig masser af tid.

Advarsler

Brug af genvejen "Option" + "0" på en Mac giver dig et symbol, der ligner gradssymbolet, men det er faktisk det maskuline ordinære symbol. Forskellen mellem de to symboler kan ses i mange skrifttyper.