Mac OS X Lion er tilgængelig på DVD?

DVD'en er måske ikke død alligevel. Det ligner Mac OS X 10.7 Lion kan tilbydes på traditionelle dvd-installations diske ud over den mere moderne og fancy App Store downloaddistribution og USB installatortaster.

Den mulige lækage kommer fra en tysk Amazon-side til den kommende udgivelse af Mac OS X Lion, hvor medietype er tydeligt angivet som DVD-ROM (skærmbillede nedenfor):

Det er helt muligt, at denne pladsholder er unøjagtig eller endog en fejltagelse, men Amazon har en historie med utilsigtet lækage udgivelsesdatoer og softwareopgraderinger på deres forskellige verdensomspændende online-butikker.

Jeg skal også påpege, at ideen om en USB-nøgleinstallationsmetode er spekulation baseret på det nye MacBook Air Mac OS X-installationsdrev, og fordelingen fra App Store spekuleres også på den digitale levering af Mac OS X Lion Developer Forhåndsvisninger via Mac App Store. Det er helt muligt, at ingen af ​​disse installationsmetoder vil blive vist, og at vi kun vil se et dvd-installationsprogram, men med MacBook Air og Mac Mini Server's manglende dvd-drev, skal disse enheder blive serveret med en form for installationsmetode til Lion.

Vi er næsten sikre på at finde ud af, hvilke nøjagtige installationsmetoder vi får for Lion på WWDC 2011, som er kun få måneder væk.