Fjern eller deaktiver "Sendt fra min iPhone" Email Signatur

Du kan nemt stoppe teksten "Sendt fra min iPhone" fra at blive vist på dine udgående iPhone-e-mails, eller ændre den til noget andet. Fjernelse eller tilpasning af signaturen gælder for e-mails, der sendes som svar eller som nye meddelelser fra iPhone, og du kan indstille det til hvad du vil, eller absolut ingenting ved at ændre iOS-signaturindstillingerne. Det tager kun et øjeblik, og her er præcis, hvordan man gør det på en iPhone eller iPad.

Dette virker ens i alle versioner af iOS.

Sådan fjerner du signaturen "Sendt fra min iPhone"

Dette er faktisk det samme på en iPhone, iPad eller iPod touch, selvom vi vil fokusere på iPhone af indlysende årsager:

  1. Tryk på appen "Indstillinger"
  2. Tryk på "Mail, Contacts, Calendars"
  3. Rul ned på en måde og tryk så på "Signatur"
  4. Tryk på "Ryd", eller vælg kun al tekst og slet det manuelt

Afslut nu fra Indstillinger. Når en ny e-mail er blevet sammensat, sendt eller besvaret, vil iPhone ikke længere vedhæfte meddelelsen "Sendt fra min iPhone" med e-mails.

Dette kan til enhver tid genaktiveres ved blot at genindtaste de samme indstillinger, men du kan også tilpasse Mail signaturen til noget andet, hvis det er det du hellere vil gøre.

Sådan ændres iPhone Email Signatur

Hvis du bare vil ændre iPhone-e-mail-signaturen fra meddelelsen "Sendt", svarer instruktionerne meget til det, der er nævnt ovenfor:

  1. Igen skal du gå tilbage til "Indstillinger" og derefter gå til "Mail, Contacts, Calendars" og vælg "Signatur"
  2. Slet den eksisterende underskrift ved at trykke på "Ryd" og erstatte den ved at indtaste den nye ønskede signatur, gå ud af indstillinger for at gemme ændringen

Placering af ting som telefonnumre, virksomhedsadresser, jobtitler og endda sociale oplysninger som Twitter-konti kan være nyttige tilpassede signaturer, bare overdriv det ikke, fordi det kan være hurtigt at være ubehagelig med lange eller alt for komplekse signaturer.

Når du forlader signaturindstillingerne, vil enhver ny email, der sendes eller besvares fra iPhone, inkludere din nyligt tilpassede signatur.

Dette tip gælder også iPad og iPod Touch, da de også bruger underskrifterne til deres meddelelser, der sendes fra Mail app, og erstatter dem med deres respektive produktnavne.

Fjernelse af signaturmeddelelsen "Sendt fra min iPad"

Du kan slette eller tilpasse e-mail signaturerne "Sendt fra min iPad" og "Sendt fra min iPod touch", det samme som beskrevet på iPhone.

Skal du fjerne, holde eller tilpasse signaturen?

Der er mange grunde til at fjerne signaturen, og nogle organisationer har politikker på plads for at fjerne dem for at forvirre placeringen af ​​en sendt e-mail-meddelelse, hvis ikke de enheder, der selv bruger. Der er også mange personlige grunde til ikke at have det i mailbeskeder, måske er du bare ikke interesseret i brandets aspekt af det, eller måske finder du det unødvendigt.
Tilpasning af siget er også en god mulighed, især til erhvervsmæssige formål.

En utilsigtet fordel for at holde signaturen som standardindstillingen "Sendt fra iPhone" er den uudtalte forventning om en sådan e-mail. Alt, der identificeres som sendt fra en mobilenhed, omfatter kortfattet antagelse, og det bliver så meget mere socialt acceptabelt at skrive hurtig e-mails og svar, selv til lange indledende meddelelser. Vi har faktisk anbefalet nøjagtigt det som et tip før for både desktop og Gmail eller andre webmailklienter, fordi det kan forbedre e-mail produktivitet og hjælpe med at reducere nogle af overbelastningen, vi alle oplever, ser på indbakke.

I sidste ende, hvad du vil have i din enheds underskrift - hvis noget - er helt op til dig, skal du bare være sikker på at vælge noget, der passer til din iPhone-brug.