Sådan bortskaffes et computertårn

Du kan ikke kaste dit computertårn i papirkurven - computere indeholder farlige materialer som bly og kviksølv, bemærker PC World. For at bortskaffe det gamle udstyr sikkert og ansvarligt skal du genbruge det. Afhængigt af hvor du bor, har du muligvis gratis lokale programmer, der tilbyder genbrug af computertårn; hvis ikke, skal du muligvis betale et gebyr for at deltage i et genbrugsprogram. Hold farlige kemikalier væk fra lossepladser, og bortskaf computertårnet på den rigtige måde ved at genbruge det som elektronisk affald.

Trin 1

Spørg din bys afdeling for offentlige arbejder, hvad deres politik er for elektronisk affald. Nogle byer tilbyder elektronisk genbrug eller har periodiske genbrugsdrev, der accepterer disse varer. Fortæl dem, at du har et computertårn, du vil bortskaffe eller genbruge, og følg derefter deres anbefalede procedurer for at gøre det sikkert og lovligt.

Trin 2

Spørg din computerproducent, om den tilbyder et genbrugsprogram. Returner computertårnet til producenten ved hjælp af deres genbrugsprogram. Afhængigt af deres politik skal du muligvis betale forsendelsesomkostninger eller et genbrugsgebyr.

Trin 3

Aflever computertårnet i en lokal kontorforretningsbutik, der tilbyder elektronisk genbrug, såsom et Best Buy eller Office Depot. Nogle butikker tilbyder gratis genbrug, mens andre vurderer gebyrer baseret på varen. Fra og med 2010 opkræver Staples $ 10 for genbrug af computertårn og Best Buy genbruger tårne ​​gratis, men opkræver $ 10 for skærme i nogle byer.

Doner computertårne, der er i god, funktionsdygtig stand til lokale velgørenhedsorganisationer, såsom Frelsesarmeen eller Goodwill. Disse store butikker accepterer varer til drop-off donation.