Retina MacBook Pro modeller opdateret med hurtigere CPU og mere RAM

Apple har opdateret hele Retina MacBook Pro lineup med spec humle, herunder hurtigere processorer og mere RAM som standardindstillinger.

8 GB RAM er nu standard for alle 13 "Retina MacBook Pro-modeller, der leveres med dual-core i5 CPU'er, der starter ved 2, 6 GHz, mens 16 GB RAM nu er standard for Retina 15" -modellerne, som omfatter quad-core i7 CPU-start ved 2, 2 GHz. Priserne for alle MacBook Pros med retina-skærme forbliver de samme, med 13 "modellen begynder på $ 1299 og de 15" fra og med 1999.


De opdaterede MacBook Pro-modeller kvalificerer sig til 2014-kampagnetilbudet til rådighed for studerende, der omfatter rabatter på hardware og et gavekort til $ 100 til Apple Store.

De, der er interesseret i at gennemgå eller købe en ny Retina MacBook Pro, finder dem i Apple Store-steder og kan leveres inden for 24 timer fra Apple Online Store.

På trods af opdateringen er det værd at påpege, at MacRumors spekulerer dagens opdatering er et "stopgap-mål", indtil Intels kraftfulde næste generations-processorer er tilgængelige næste år:

Dagens mindre opdatering er primært et stopgap-mål, indtil Apple kan lancere en mere signifikant opdatering til sin Retina MacBook Pro-linje, når Intels næste generations Broadwell-processorer ramte markedet. Broadwell-chips, der passer til MacBook Pro, kan dog ikke ankomme til midten af ​​2015.

Så hvis du søger at opgradere MacBook Pro-hardware, men du ikke har en særlig presserende tidslinje, kan det være klogt at vente til næste år for at få mere bang for din buck.

Endelig modtog basismodellen MacBook Pro 13 ", der mangler et retina-display, et lille prisfald, men i betragtning af de betydelige forbedringer, der tilbydes af basemodellen Retina 13" -modellen, anbefales Retina-modellen generelt bedre.