Sådan fiskes i "Oregon Trail 5"

"The Oregon Trail" var et af de første spil, der nogensinde er udgivet, og det har en arv, der har varet i årevis. Den femte udgave indeholdt mange spilmuligheder, der ikke er inkluderet i originalen, selvom alle forbliver tæt på temaet overlevelse. Du og dine stipendiater er på vej til Oregon fra østkysten, og for at klare det skal du overvinde fjendtlige raiders, sikre dig tilstrækkelig mad og vand og overleve slangebid. Et nyt træk ved den femte udgave er evnen til at fiske. Med en stang og greb kan du fange en ubegrænset forsyning med mad - så længe du er i nærheden af ​​vand.

Køb fiskemateriel inden du rejser. Selvom du muligvis kan handle for dem senere, er der ingen garanti for, at du finder dem, og handel er ofte dyrere end at købe dem i starten.

Stop campingvognen et sted med en frisk vandkilde, såsom en flod, sø eller dam. Mens campingvognen er stoppet, har du mange muligheder, såsom at passe de sårede eller handle med andre campingvogne. Vælg muligheden for at fiske. Dette starter fiskeri minispil.

Brug musen til at flytte krydshårene over vandet, og klik på venstre knap for at kaste rullen. Vent fem sekunder. Hvis ingen fisk bider, skal du klikke på venstre museknap igen for at rulle din linje. Flyt hårkorset til et nyt sted, og prøv igen. Når en fisk bider, skal du straks klikke på venstre museknap for at fange ham. Du skal være hurtig. Gør dette flere gange, og du kan netto 30 til 60 pund mad.

Tips

Vær ikke modløs, hvis du ikke fanger meget i starten. Succes kræver lidt mere dygtighed end jagt, men det indebærer færre farer og udgifter. Mens du jager, skal du bruge penge på ammunition. Du risikerer også at blive mishandlet af en bjørn. Der er ingen farer ved fiskeri bortset fra at spilde tid.