Aktivér HiDPI Display-tilstande i Mac OS X Lion med Quartz Debug

I hvilke er nogle af de stærkeste beviser for, at Apple arbejder på at bringe retinestil med højere opløsning til Mac, kan en række skjulte HiDPI-opløsninger aktiveres i OS X Lion.

Meget som hvordan iPhone UI-elementer håndterer det nethinden, HiDPI-tilstande i Mac OS X fordobler opløsningen af ​​mange skærmelementer, hvilket vil gøre elementerne skarpere på meget højopløsningsdisplayer. Desværre er disse ikke særlig nyttige i øjeblikket, da ingen Mac-skærm for øjeblikket understøtter en retina-opløsning, og i øjeblikket bruger HiDPI stort set kun 2x sprites som vist på skærmen øverst. Uanset om dette giver nogen gunstig støtte til de seneste rygter om nethinden Macs, og det kan være sjovt at bruge, så her er hvordan du aktiverer disse HiDPI display modes:

  • Download og installer XCode (gratis på Mac App Store)
  • Start "Quartz Debug" appen, der er placeret i / Developer / Applications / Performance Tools /
  • Træk menuen "Vindue" ned og vælg "UI Resolution"

  • Marker afkrydsningsfeltet for "Aktiver HiDPI-visningstilstande"
  • Klik på "Logout" for at logge ud og tilbage til brugerkontoen
  • Åbn "Systemindstillinger" og klik på "Displays" for at se HiDPI-tilstande, der vises med (HiDPI) ved siden af ​​dem

Som tidligere nævnt har brug af en HiDPI-visningstilstand ikke noget praktisk formål i øjeblikket, indtil der vises en skærm, som kan understøtte de opløsninger, disse tilstande er beregnet til.

Der er også andre beviser, der er spredt om i OS X Lion, der tyder på højere opløsningsskærme, er et igangværende arbejde, men når vi ser sådan en skærm på en Mac, er det ikke nogen som gætter.