Sådan opbevares PDF-filer i en database

Databaser bruges til at gemme information for let opslag og bedre datahåndtering. De sædvanlige typer data, der er gemt, er tekster og tal. Datatyper som VAR eller VARCHAR giver dig mulighed for at gemme tegn eller tekst, mens INT og FLOAT giver dig mulighed for at gemme numre. En datatype kaldet BLOB (binært stort objekt) gør det muligt for dig at gemme binære filer såsom en DOC-fil, eksekverbare filer og PDF-filer. Ved at oprette en uploadformular, der er tilsluttet din database, kan du med succes gemme PDF-filer i den.

Trin 1

Opret en database, der indeholder din PDF-fil. Opret en ny tabel til at gemme en PDF-fil med felter til filnavnet og et felt til at gemme PDF-filen. Vælg BLOB-datatypen til PDF-lagring; dette giver dig mulighed for at gemme binære data såsom PDF-filer i din database.

Trin 2

Opret en inputformular, så brugerne kan uploade PDF-filen til din database. Brug Notepad eller et HTML-redigeringsværktøj som f.eks. Dreamweaver eller FrontPage, og opret en formular, der har et inputtekstfelt til filen, en "Gennemse" -knap for brugerne til at vælge en PDF, der skal uploades, og en "Send" -knap for at uploade filen. I

tag, angiv et filnavn på upload-scriptet, der gemmer PDF-filen i din database. Gem din formular som en HTML-fil.

Trin 3

Opret dit upload script. Brug et webprogrammeringssprog som PHP eller ASP.net til at oprette en rutine til håndtering af den indsendte PDF-fil. Scriptet har tre sektioner: et databaseforbindelsesscript, et script til at registrere de data, der indsendes af formularen, og den SQL, der uploader filen i din database. Gem din fil. Sørg for, at navnet på filen stemmer overens med det, du angav i din HTML-form.

Trin 4

Upload formularen og scriptfilen på din webserver.

Få adgang til formularen og brug den til at uploade din PDF-fil til databasen.