Sådan genereres og ændres en MAC-adresse i OS X på den nemme måde

Hvis du har brug for at ændre en MAC-adresse til computeren (det unikke id, der er knyttet til en fysisk netværksgrænseflade), men ikke er tilfreds med de kommandolinjeprocedurer, som vi har diskuteret før, gør et glimrende gratis præferencepanel kaldet LinkLiar det nemt. LinkLiar gør ikke kun MAC adresser bemærkelsesværdigt enkle for enhver netværksgrænseflade på Mac, men genererer også tilfældigt nye, der sikrer en konfliktfri MAC-adresse i sidste ende.

  • Få LinkLiar fri fra GitHub

Download LinkLiar fra GitHub, så skal de fleste brugere højreklikke på .prefpanelet og vælge "Åbn" for at omgå GateKeeper sikkerhedsadvarslen. Systemindstillinger åbnes automatisk og giver dig mulighed for at installere den til den aktuelle bruger eller alle brugere på Mac.

Når du er i LinkLiar, skal du klikke på en tilgængelig netværksgrænseflade og enten indtaste en adresse alene eller dreje hjulet for at generere tilfældige nye adresser i luften. Klik på "Anvend" og indtast administratorpassordet for at foretage ændringerne.

LinkLiar er uden tvivl den nemmeste måde at ændre MAC-adresser i OS X på. Den eneste klage med LinkLiar er, at der ikke er nogen 'tilbagevenden til standard'-indstilling, så du vil sikkert finde og notere en grænseflader standard MAC-adresse før der foretages ændringer i det.