Computertilskud til enlige mødre

Traditionelt har kvinder - især enlige mødre - stået over for forhindringer, når de prøver at fremme deres uddannelse. For at hjælpe kvinder med at komme forbi disse forhindringer har kvindelige organisationer og colleges og regeringen oprettet midler specifikt til dårligt stillede kvinder. Computer- og teknologikurser er tilgængelige over hele landet, og de fleste tilskud til kvinder begrænser ikke den slags uddannelse, som kvinder kan følge.

Kvindelige organisationer

American Association of University Women yder tilskud specifikt til kvinder med lav indkomst og dem, der vender tilbage til college efter at have forladt for at rejse familier eller forfølge en anden karriere.

Business and Professional Women's Association tilbyder tilskud rettet mod kvinder med begrænsede økonomiske ressourcer, der aldrig har været på college eller vendt tilbage for at komme videre i deres valgte karriere.

Sunshine Lady Foundation har et kvinders uafhængighedsstipendieprogram for mishandlede kvinder.

Jeannette Rankin Foundations giver stipendier til kvinder med lav indkomst over 35 år, der er indskrevet på et college i teknisk eller erhvervsuddannelse til associerede eller bacheloruddannelser.

Soroptimist International of the Americas fokuserer på at hjælpe kvinder, der er ansvarlige for at forsørge deres familier eller har andre økonomiske begrænsninger.

Kvinders colleges

Særlig finansiering for kvinder er tilgængelig gennem mange kvindeskoler. Et eksempel er Wellesley College, der yder tilskud gennem Davis-programmet til kvinder ud over universitetsalderen, der aldrig har været på college eller vender tilbage til arbejdsstyrken og har brug for at udvide deres uddannelse.

Regeringstilskud

Federal Pell Grant er det mest kendte tilskud til kvinder. Størrelsen af ​​tilskuddet afhænger af den studerendes bidrag, omkostningerne ved deltagelse, tilmeldingsstatus og om den studerende deltager i et helt akademisk år. For at modtage nogen af ​​disse midler skal du indsende den føderale ansøgning om føderal studenterhjælp (FAFSA).

Online computer- og teknologikurser

Mange universiteter tilbyder online kurser. Spørg dine lokale skoler, og undersøg derefter tilskuddene for finansieringsmuligheder. Du er mere tilbøjelig til at få tilskudsfinansiering på denne måde end ved at gå gennem virksomheder, der er strengt online-udbydere.