Sådan tilsluttes en trådløs Wii-sensorbjælke

Nintendo Wii er et videospilsystem, der bruger trådløse fjernbetjeninger til at fange en spillers realtidsbevægelser. For eksempel kan du svinge Nintendo Wii-fjernbetjeningen, som om det var et sværd, og systemet ville spore dine bevægelser og oversætte dem til et sværd skråstreg i spillet. Sensorstangen, der følger med Wii, er fastgjort til bagsiden af ​​systemet via en 12-fods ledning. Hvis du ikke vil håndtere denne lange ledning, er trådløse sensorstænger tilgængelige.

Fjern batteridækslet fra den trådløse sensorbjælke, og isæt nye batterier. Den batteritype, du har brug for, vil variere. En Nyko-bar bruger for eksempel fire AA-batterier, mens andre modeller kræver et ni-volts batteri. Sæt batteridækslet på igen.

Monter sensorbjælken øverst i midten eller nederst i midten af ​​dit fjernsyn eller underholdningscenter. De fleste trådløse sensorstænger leveres med tape på bunden; tryk baren godt ned for at holde den på plads.

Tryk på tænd / sluk-knappen på den trådløse sensorlinje. Da den trådløse sensorbjælke i det væsentlige er to infrarøde kilder, der hjælper med at orientere de signaler, der sendes fra de trådløse fjernbetjeninger, er der ikke behov for synkronisering med Wii.