Download Civilization V til Mac gratis, Ingen Strenge Vedhæftet

Vil du downloade Civilization V til Mac, helt gratis? I et begrænset tidsrum kan du få Civilization V: Campaign Edition til OS X helt gratis, med i det væsentlige ingen strings vedhæftet, takket være en giveaway sponsoreret af game-maker Aspyr og MacRumors.


Aldrig hørt om spillet? Nå, civilisation er en af ​​de største strategispilserier hele tiden. Du bygger stort set et imperium fra en tidlig forhistorisk menneskelig bosættelse og fortsætter frem i den moderne æra og langt ind i fremtiden, udforsker en virtuel verden, mens du bruger diplomati, krig og andre strategier til at opbygge en civilisation og erobre verden. Det er utrolig sjovt, meget dybtgående, og det er bare et absolut strålende spil, hvis du kan lide strategi, bygning og tænkning.

OK, et fantastisk spil gratis, hvad er fangsten? Der er ikke en ... du behøver bare et Apple ID og Mac App Store (husk at du kan oprette en App Store-konto uden et kreditkort, hvis det er nødvendigt) det er bare en giveaway, der tilbydes af Aspyr og MacRumors. Du behøver ikke indtaste en e-mail-adresse eller noget. Hele gratis download håndteres fra App Store i OS X. Lyder godt? Det er, så her er hvordan man kan drage fordel af det:

Download Civilization V Campaign Edition Gratis til Mac OS X, ja virkelig

Denne giveaway er gyldig i et par dage, men handler hurtigt, hvis du vil være sikker på at få spillet gratis:

 1. Gå videre til MacRumors Giveaway-siden her
 2. Klik på den store røde "Få min kode" -knap
 3. Start App Store i OS X (fra Apple-menuen, vælg 'App Store')
 4. Fra fanen 'Udvalgte' skal du klikke på 'Indløs' (det er på højre side under Quick Links-sektionen)
 5. Indtast kampagnekoden og indløs, downloadingen af ​​Civilisation V starter straks

Du kan følge fremdriften for downloadet under fanen "Køb" i App Store, det er lidt over 5 GB, så det kan tage et stykke tid. Når det er færdigt, ha det sjovt!

Selve spillet kører godt på moderne Mac'er, systemkravene er angivet nedenfor, hvis du vil være sikker. Husk, at du også kan indløse App Store-koden og få den til at sidde i din Apple-konto for at downloade på et senere tidspunkt, så der er ingen ulempe ved at kræve en af ​​koderne, selvom du ikke kan køre spillet lige nu, men planlægge ved opgradering til en ny Mac ned ad vejen.

Mac Systemkrav til civilisation V

 • Operativsystem: 10.8.5 (Mountain Lion), 10.9.5 (Mavericks), 10.10.3 (Yosemite)
 • CPU-processor: Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
 • CPU-hastighed: 2, 2 GHz
 • Hukommelse: 4 GB
 • Harddiskplads: 8 GB
 • Video Card (ATI): Radeon HD 2600
 • Video Card (NVidia): Geforce 8800
 • Video Card (Intel): HD 4000
 • Videohukommelse (VRam): 256 MB
 • Periferiudstyr: Macintosh-mus og tastatur

Som du kan se systemkravene er temmelig lyse, så indløs din kode, tag spillet og have det sjovt!