Naviger gennem hjemmeskærmen på iOS med en hurtig tryk

Næsten alle iPhone og iPad-ejere ved, at du kan navigere mellem ikoner på ikonerne på iOS-startskærmen ved at bruge en venstre eller højre swipe gestus (hvis du ikke ved det her godt, nu gør du det). Men hvis det ikke er dine ting, er der en anden mindre kendt mulighed for at vende hjem skærme, og alt det kræver er et simpelt tryk.

  • Fra iOS-startskærmbilledet skal du trykke tæt på nederste hjørner af skærmen, lige over docken
  • Tryk til venstre for at hoppe til venstre, tryk til højre for at hoppe til højre

At beskrive dette er en ting, men det bør virkelig være dig selv, der skal klare det og bestemme de præcise berøringspunkter på din enhed. Billedet nedenfor viser den generelle region, der kan tappes for at vende mellem hjemme skærme:

Tap-målene er ret generøse på både iPhone og iPad, næsten hvor som helst af de små ••• prikker vil vende en anden skærm til venstre, og næsten hvor som helst til højre for ••• prikkene vil vende om til næste skærm til højre. Når du vender op på den anden skærm på en eller anden måde, gør målene ikke længere noget.

Hvorvidt dette er hurtigere end at bruge en swipe-gestus, afhænger virkelig af din individuelle brugssituation, vaner og behov. Dette kan være en god løsning for dem, der ikke kan bruge traditionelle bevægelser, hvilket på nogle måder gør dette til en gyldig tilgængelighedstip lige så meget som et alternativ til strykningen, da det for nogle brugere er nemmere at lave et enkelt tryk end en komplet knalde. Husk på samme måde, at et enkelt tryk på hjemme-knappen fra ikonvisningen vil vende tilbage til ikonets primære startskærmbillede, som også kan efterlignes med en tastaturgenvej til navigation til dem, der bruger eksterne tastaturer med deres iOS-enheder.

En lille oversigt vedrører prikkede tapmål inden for mapper, hvor de tilsyneladende ikke virker som planlagt og ofte ofte lukker mappen i stedet. Det føles dog som et tilsyn, så man kan forvente en ændring for at løse dette problem i en fremtidig iOS-opdatering.