Sådan oprettes en anden router med Verizon FIO'er

Med Verizon FIOS får du et modem / trådløs router. Men hvis mere end fire personer har brug for en kabelforbindelse, eller hvis der er komponenter, der ikke er kompatible med det trådløse signal, kan det være nødvendigt at tilslutte en anden router. Det er ikke svært at forbinde den anden router, men afhængigt af mærket på den nye router kan det forårsage IP-konflikter med FIOS-routeren. En IP-konflikt er, hvor to enheder på det samme netværk har den samme netværksadresse. En måde at løse dette problem på er at ændre IP-adressen på den nye router, så den fungerer sammen med FIOS-routeren.

Trin 1

Tilslut Ethernet-kablet fra computeren til en af ​​de åbne LAN-porte (en til fire) på FIOS-routeren.

Trin 2

Klik på "Start", derefter "Kør", og skriv "cmd". Tryk på "Enter" for at åbne kommandoprompten.

Trin 3

Skriv "ipconfig", og tryk derefter på "Enter". Noter undernetmasken og standardgatewayen.

Trin 4

Frakobl computeren fra FIOS-routeren.

Trin 5

Tilslut Ethernet-kablet mellem en åben LAN-port (mærket en til fire) på den anden router og computeren.

Trin 6

Åbn en webbrowser, og skriv routerens interface-adresse. Adressen findes i routerens brugermanual og udskrives ofte direkte på routeren. Adressens format er 192.168.X.X. Se brugervejledningen, hvis der kræves login og adgangskode, men på mange routere er standard login "admin" og standardadgangskoden er "adgangskode".

Trin 7

Naviger til afsnittet IP-adresse i routerens grænseflade. Dette er normalt under "Grundlæggende indstillinger" eller lignende.

Trin 8

Vælg indstillingen for at bruge en statisk IP-adresse.

Trin 9

Indtast 192.168.1.5 for IP-adressen. De fem kan erstattes med et hvilket som helst nummer under 254.

Trin 10

Indtast oplysningerne for undernetmasken og standardgatewayen, der blev skrevet ned fra FIOS-routeren, og klik derefter på "Anvend".

Trin 11

Frakobl computeren fra den anden router, og tænd både FIOS og den anden router.

Tilslut Ethernet-kablet fra en af ​​de fire LAN-porte på FIOS-routeren til Internet / WAN-porten på den anden router, og tænd derefter begge routere. De to routere skal arbejde sammen nu.