Sådan finder du min mobiltelefon over internettet

For at overholde Federal Communications Commission (FCC) regler besluttede mobiltelefonoperatører og netværksudbydere at integrere GPS-teknologi i mobiltelefoner. Federal e911-regler kræver, at hver mobiltelefon skal transmittere og give oplysninger om placeringsbeskyttelse i tilfælde af, at du starter et 911-opkald. Ved hjælp af Google Latitude og GPS-teknologien kan du finde din mobiltelefon over internettet.

Trin 1

Download sporingssoftware fra Internettet til din telefon gennem sådanne motorer som uLocate og Wherify, som giver dig mulighed for at spore din egen telefon, hvis stjålet eller du vil kende dine børns placeringer. Køb en GPS-chip, og indsæt den bag på din mobiltelefon. Disse chips er små og drives af mobiltelefonen, hvilket gør dem praktisk talt ikke detekterbare.

Trin 2

Læg GPS-tracking-softwaren til din pc for at spore mobiltelefonen. Aktivér sporingssystemet for at kommunikere med telefonen via pc'en. Vælg en trådløs netværksudbyder eller operatør, der har en aftale med en Location Based Service (LBS) -udbyder, du kan lide. Sammenlign mellem LBS-udbydere som Accutracking, Mapquest Find Me, Sprints Mobile Locator og Wherify Wireless.

Trin 3

Log ind via en søgemaskine eller et LBS-websted med dit kontonavn og din adgangskode for at få adgang til de krævede oplysninger. Indtast det telefonnummer, du beder om information til, og tryk på "Søg" for at se mobiltelefonens placering (se Ressourcer).

Log ind på Google Latitude eller tjek Google Maps for at finde ud af, hvor din telefon er. Besøg Google Latitude's hovedside med din telefon, og indtast dit telefonnummer i indtastningsfeltet for at installere nummeret direkte. Brug iGoogle til at manipulere denne mobile teknologi ved at oprette et netværk med venner og indsætte deres breddegrader, e-mail-adresser og mobiltelefonnumre. IGoogle kan finde dine venner og dig via Internettet.