Zoom i billeder fra Quick Look Preview Windows i Mac OS X

Du kan zoome ind og ud i et hvilket som helst billede inden for Quick Look, den øjeblikkelige billedfremviser, der er indbygget i OS X Finder, ved blot at holde tasten "Option" nede og derefter bruge enten et rullehjul på en mus eller en tofinger op eller down swipe gestus på en multi-touch track pad. Scrolling op (eller swiping up), mens du holder Option-tasten, zoomer ind på billedet, mens du ruller ned eller sænker ned, mens du holder Option, zoomer du ud af billedet.

Bemærk, at moderne Mac'er med multi-touch trackpads og Magic Mouse kan bruge klemme og spredte bevægelser til at zoome ind og ud af billeder fra Quick Look-vinduer.

Dette er en flot funktion, hvis du hurtigt vil tjekke detaljerne på et billede, der ligger rundt i Mac OS X Finder, på skrivebordet eller i et hvilket som helst åbent og gem dialogboksvindue, da Quick Look forhåndsvisninger kan hentes derfra som godt.

Takket være Pollock for at pege på dette i kommentarerne til et lignende tip, som viser dig, hvordan du zoomer ind i Finder-forhåndsvisninger i kolonnevisning. Dette skal fungere i næsten alle versioner af Mac OS X med understøttelsen af ​​ql preview-værktøjet, men det er blevet ændret lidt i de seneste versioner.