Få 200 + Gratis Retro Screen Savers med XScreenSaver til Mac OS X

Træt af alle OS X standard skærmsparere? Du kan trække et ton nyt liv i din screensaver-samling med XScreenSaver-pakken til Mac. Den gratis pakke indeholder over 200 gamle skuespillerinder klassikere, herunder en Apple II-emulator, Flying Toasters, The Matrix, Blue Screen of Death, Missile Command, Phosphor BBS-emulator, Rubiks-terning, hoppende ko og tonsvis af andre once-upon- a-time-var-fancy og hilarious screen savers fra beregning dage af yesteryear.

Få Retro Windows, DOS, X11 Screen Savers på Mac OS X

  • Download XScreenSavers fra JWZ (gratis)

Individuelle skærmsparere kan installeres manuelt ved at dobbeltklikke på .saver-filen, eller du kan installere hele pakken med 201 ved at gøre følgende:

  • Hit Command + Shift + G, indtast "~ / Library / Screen Savers /" som stien og hit retur
  • Kopier alle .saver-filer til den pågældende mappe
  • Åbn Systemindstillinger, og klik på "Desktop & Screen Saver" for at finde dem under kategorien "Andet"

Som en retro Apple-geek er min personlige favorit Apple II-simulatoren, som gør et godt stykke arbejde med at efterligne en frygtelig støjende tv-skærm og endda lader dig angive en terminalkommando for at vise kontinuerligt som pauseskærm. Her er Apple II, der viser produktionen af ​​"top" i det vidunderligt forvrængede herlighed:

Hvis du kommer fra en unix-baggrund, vil mange i XScreenSaver-samlingen være kendt for dig. Den første version udsmykket X11 i 1992 og har siden gradvist tilføjet flere skærmsparere til samlingen.