Byg et enormt højkvalitets App Library ved at drage fordel af ugentlige gratis iOS Apps

Hver uge vælger Apple en højkvalitets iOS-app som valgfrihed for "gratis app i ugen" for alle at nyde gratis, fangsten er selvfølgelig, at den kun er tilgængelig i et begrænset tidsrum. Det er ikke kun Apple, der tilbyder midlertidigt gratis downloads, men Starbucks gør også med små promo-kort, og der er en hel sommerhusindustri af salgsfremmende websteder og tjenester, der bringer opmærksomheden på apps, da de bliver gratis i en kort tid, i håb om at anspore downloads og installationer . Disse er ofte gode apps, og det kan være en god måde at opbygge et væsentligt højkvalitets app bibliotek til gratis, selv for iOS-enheder, som du ikke engang ejer endnu. Det er den bedste del; du behøver ikke have en iOS-enhed i nærheden til at "reservere" de gratis apps. Dette betyder, at selvom du ikke er i nærheden af ​​en iPhone, iPad eller iPod touch, kan du stadig få fat i de midlertidigt gratis apps, der har gemt på din iTunes-konto permanent, hvilket giver dig adgang til dem i fremtiden, selvom appen ikke er længere tilgængelig gratis.

Reserver en "Gratis App of the Week" Deal fra skrivebordet med iTunes

Dette virker for at gemme midlertidigt gratis apps i din iTunes-konto, og processen er den samme i Mac OS X og Windows:

  • Start iTunes og sørg for at have en iTunes-konto opsætning - Bemærk, at børn kan oprette en uden et kreditkort på fil og stadig drage fordel af dette
  • Find den midlertidigt gratis app enten via iTunes Store på skrivebordet, en websøgning eller ved at åbne et direkte link til den pågældende gratis app (for eksempel dette link til den aktuelle gratis app i ugen, Infinity Blades)
  • Klik på knappen "Download" i iTunes, og vent på, at downloaden starter, hvilket betyder, at den nu gemmes i din iTunes-kontohistorik
  • Stop straks overførslen ved at klikke på den lille (x) -knap i iTunes-overskriften eller ved at gå til vinduet Downloads og stoppe den derfra

Grunden til at du stopper overførslen er, at det ikke tager højde for overfladisk harddiskplads på skrivebordet.

Arbejder med gratis app af uges kuponkort fra Starbucks & Promo Codes også
Ved at bruge promokodeindløsningsfunktionen i iTunes, kan du også begynde at lagre apps fra alle de gratis appkoder, Starbucks tilbyder. Det er ofte gode apps, så gå ikke glip af dem heller.

Nu gemmes den gratis app nu i din iTunes-købshistorik, så den kan hentes på et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden fra en iOS-enhed ved at tage den fra listen over apps, der ikke er installeret på enheden. Dette er på samme måde som du genoverlader apps, du har fået i fortiden, og det lader dig downloade disse midlertidigt gratis apps, længe efter at de er gået tilbage til deres fulde priser. Hvis du aldrig har gjort det før, så er alt, hvad du skal gøre for at finde disse apps:

Downloadning af den "Reserverede" App på en iOS-enhed

Du kan gøre dette på ethvert tidspunkt i fremtiden, endda uger, måneder eller år efter, at appen ikke længere tilbydes gratis.

  • Åbn "App Store", og tryk så på "Updatess"
  • Tryk på "Købt" og se under fanen "Ikke på denne iPhone" (eller iPad)
  • Find den pågældende app og tryk på den grå sky download-knap for at downloade programmet gratis på iOS-enheden

Det er den proces, du gerne vil gentage, hvis du downloader en masse apps, du har reserveret før i iTunes.

Byg et enormt højkvalitets App-bibliotek til fremtidige enheder

Dette er et godt trick for at opsamle et stort iOS-appbibliotek med fantastiske apps gratis, selv for apps, som du i øjeblikket ikke har til hensigt at bruge, og til apps, der er til enheder, du ikke engang har endnu. Når en god app bliver ledig i en begrænset periode, skal du starte og stoppe overførslen i iTunes, og den bliver så evigt opbevaret i din indkøbsliste. Nogle få måder at finde disse midlertidigt gratis apps på, er at se på App Store et par gange om ugen for valgmulighederne "Redaktørvalg" og "Fri app for ugen" eller ved at tjekke den gratis sektion af websteder som AppShopper, eller ved at svinge af en Starbucks og gribe den gratis app af ugedagskuponkoderne, som derefter kan indløses og gemmes i iTunes-kontoen.

Her er nogle få gode måder at bruge dette på:

  • Opret et fantastisk app bibliotek til iPad apps, før du ejer en iPad
  • Download midlertidigt gratis apps, der kun virker på nye iPhones, inden du opgraderer til den nye iPhone
  • Opret en stor appsamling, før du ejer nogen iOS-enhed overhovedet

Sidstnævnte mulighed er, hvad min lille kusine gjorde, han skabte en gratis iTunes-konto måneder forud for at eje en iOS-enhed og tog altid de høje kvalitet midlertidigt gratis apps, der blev tilgængelige hver uge, idet han vidste, at han ville få en iPhone i fremtiden og være kunne bruge dem. Når han først fik iPhone, kunne han straks have et humungous højkvalitets app bibliotek, og gratis, bare ved at få alt ud af indkøbslisten. Husk altid at bruge den samme iTunes-konto, hvis du vil gøre dette.