Fix kamerafrysning på iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Nogle iPhone 7 og iPhone 7 Plus brugere har opdaget deres fantastiske kamera fryser på åbent og tilfældigt virker ikke. Når dette sker, er det helt indlysende; brugeren forsøger at åbne kameraet enten fra låseskærmen eller kamera-appen direkte, og i stedet for at få adgang til kameraet vises enten en fast, blank, sort skærm på kameraets display eller et sløret billede vises på kameraet display, og iPhone kan ikke tage noget billede eller en video.


I betragtning af at de fleste iPhone brugere er afhængige af det som deres primære kamera, og den vægt, som Apple kontinuerligt placerer på at bruge iPhone som et kamera til alle dine fotografibehov, er det en ret irriterende fejl.

Selv om der ikke er nogen god måde at løse dette problem på, er der en ret stump løsning til at løse det fastlåste iPhone 7 kamera problem.

Tvinge genstart iPhone.

Ja, en tvungen genstart er en bestemt lavteknologisk løsning, men det virker. Desværre er det ikke tilstrækkeligt at afslutte kameraapplikationen, du skal genstarte iPhone 7 eller iPhone 7 Plus for at få kameraet til at fungere pålideligt igen.

Hvis du ikke har genstartet iPhone 7 eller iPhone 7 Plus endnu, er den lidt anderledes end genstart af tidligere iPhone-modeller; i stedet for at holde hjemme-knappen nede, holder du nede den nederste lydstyrke-knap, her er hvordan du genstarter de nyeste iPhone 7- og iPhone 7 Plus-modeller, som løser det frosne kamera problem:

  • Hold tænd / sluk-knappen nede, og tasten nedad, indtil  Apple-logoet vises på skærmen iPhone 7 / iPhone 7 Plus

Når iPhone støder op igen som normalt, får du adgang til kameraet, og det fungerer som det er påkrævet (i et stykke tid kan det tilfældigt fryse op igen og kræve en anden genstart ned ad vejen). Dette er mere af en midlertidig løsning end en ægte løsning, da det kan ske igen, så måske en fremtidig iOS-opdatering løser problemet permanent.

Her er to eksempler på, hvad et frosset iPhone 7 / iPhone 7 Plus kamera ser ud, jeg støder personlig på dette problem et par gange om ugen på en enhed opdateret til den nyeste iOS-version:

iPhone 7 Plus kamera frosset på all-black skærm:

iPhone 7 Plus kamera frosset på et sløret billede:

IPhone 7-frysekameraet udsteder et veldokumenteret problem på YouTube og gennem forskellige diskussionsfora på Apples supportwebsted og andre steder på nettet (1, 2, 3, 4 osv.). Det er mærkeligt nok, at udgivelsesnotater i iOS 10.1 bemærkede en fejlrettelse for et lignende kameraapp-problem, men fejlen fortsætter i de nyeste versioner af iOS, herunder iOS 10.2 og 10.2.1 for nogle brugere af iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Det er sandsynligvis, at det frysende kameraproblem vil blive rettet en gang for alle i en fremtidig iOS-softwareopdatering til brugere af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, da det sandsynligvis er softwarerelateret og ikke et hardwareproblem. Sørg altid for at holde dine iOS-enheder opdateret til de nyeste softwareversioner for at modtage disse fejlrettelser. Du kan opdatere iOS-systemsoftwaren på en iPhone i appen Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering.

Da næsten alle iPhone 7 og iPhone 7 Plus ejere sandsynligvis har deres enheder under garanti, er en anden mulighed at kontakte officiel Apple Support og se, om de kan tilbyde en mere permanent løsning. Nogle rapporter online viser, at Apple har udskiftet kameraer eller hele enhederne, hvis problemet fortsætter for nogle brugere, så hvis du ofte støder på problemet, kan du måske gå den rute.

Har du oplevet det frosne kamera problem? Har det fungeret for dig? Har du en anden løsning til at løse det frosne kamera problem på iPhone 7? Lad os vide i kommentarerne.