Sådan tilsluttes en bærbar computer trådløst med en printer

For at få mest muligt ud af bærbarhedens bærbarhed skal du vælge at bruge en trådløs printer i stedet for en, der kræver en kabelforbindelse. Ved hjælp af en trådløs printer kan du tage din bærbare computer med overalt i hjemmet eller kontoret og stadig være i stand til at udskrive.

Trin 1

Download din trådløse printers installations-cd til din bærbare computer. Hvis du ikke har cd'en eller arbejder på et nyere operativsystem, der ikke understøttes af installations-cd'en, skal du besøge producentens websted for at downloade driversoftware til din modelprinter.

Trin 2

Installer softwaren.

Trin 3

Vælg det trådløse netværk, der har den trådløse printer, du ønsker at få adgang til. Hvis det er et sikkert netværk, skal du angive netværkets WEP-sikkerhedskode (wired equivalent privacy), når du bliver bedt om det.

Trin 4

Klik på knappen "Start" for både Microsoft XP- og Microsoft Vista-platforme.

Hvis du bruger Vista, skal du klikke på kontrolpanelet og derefter klikke på "Printer" under overskriften "Hardware og lyd". Hvis du bruger XP-platformen, skal du klikke på indstillingen "Printere og faxenheder", som findes i startmenuen.

Trin 5

Klik på "Tilføj en printer." Klik på "Tilføj en netværks-, trådløs- eller Bluetooth-printer." Din bærbare computer søger efter tilgængelige trådløse printere.

Klik på navnet på den trådløse printer, som du vil oprette forbindelse til. Vælg "ja", når du bliver bedt om at udskrive en testside eller "nej", hvis du er tilfreds med forbindelsen.