Sådan programmeres en XBox-controller

Xbox 360-konsoller giver trådløs forbindelse til controllere og andre enheder, der er knyttet til din spiloplevelse. Du skal dog programmere din trådløse Xbox 360-controller, før du kan nyde trådløs spil. Programmering af din Xbox 360-controller til at synkronisere med din Xbox 360-konsol kræver kun at trykke på et par knapper, før du er klar til at gå.

Tænd din Xbox 360-konsol.

Sørg for, at der er mindst en ledig controllerport. Dette er angivet med kvadranter på den trådløse Xbox 360-controllers Ring of Light. Du kan oprette forbindelse, hvis der er mindst en kvadrant på lysringen, der ikke lyser op.

Tryk på Guide-knappen og hold den nede på din trådløse Xbox 360-controller. Guide-knappen er den sfæriske knap i midten af ​​lysringen. Dette tænder enhedens strøm.

Tryk og slip forbindelsesknappen på din Xbox 360-konsol. Dette opretter et signal, som din trådløse Xbox 360 skal modtage.

Tryk og slip forbindelsesknappen på den trådløse Xbox 360-controller. Dette giver din trådløse Xbox 360-controller mulighed for at modtage konsolens tilslutningssignal.

Vent på, at lysringen på både konsollen og controlleren lyser og roterer en gang. Dette indikerer, at den trådløse Xbox 360-controller er programmeret til din konsol med succes. Kvadranten på din controller's Light of Light, der forbliver belyst, er dens portposition.