HTML til Word-dokument

Der findes flere måder at konvertere en HTML-fil (Hypertext Markup Language) til Microsoft Word. Da HTML-websider og Word er baseret på forskellige formateringskoder, kan du forvente at redigere noget efter konvertering.

Mulighed I

På nogle websider kan du bruge Internet Explorer (IE) til at konvertere en HTML-side til Word. Brug Internet Explorer til at åbne en webside, du vil konvertere. Klik på menuen "Filer", og vælg "Rediger med Microsoft Word." Word åbnes automatisk, og websiden vises i Word, som du kan redigere.

Mulighed II

En anden mulighed er at bruge enten IE eller Firefox og gemme et websteds tekst. Klik på menuen "Filer" i begge programmer, og vælg "Gem som" eller "Gem side som." I dialogboksen skal du klikke på "Gem som type" og vælge indstillingen "Kun tekst". Du kan åbne almindeligt tekstdokument i Word, men du bliver nødt til at kopiere og indsætte grafikken i dit dokument.

Hjælpeprogrammer

HTML-sider kan også konverteres til Word ved hjælp af et gratis online konverteringsværktøj, såsom CoolUtils Free Online HTML Converter-program, eller du kan downloade og installere gratis softwarekonvertere, såsom Software995s OmniFormat. Du indtaster URL'en og har hjælpeprogrammet til at konvertere siden til et Word-dokument.

Shareware-programmer

Du kan også konvertere HTML-sider til Word ved at downloade og installere shareware-software, såsom YPGSofts Windows HTML til Word 2010 eller Allimagetool Softwares HTML til Word Doc RTF Converter. Når du er installeret, kan du konvertere websider til enten Word-dokumentfiler eller RTF-dokumenter (Rich Text Format) til brug i Microsoft Word.