Typer af webannonceringsbannere på sidelinjen

Bannere er kun en slags reklame, der findes på de fleste websteder. De lyder som lange rektangulære bannere på websteder, men "bannerannoncer" henviser til enhver lille eller stor rektangulær annonce, der findes på et websted. Der er flere udbydere til disse annoncer, og de er en af ​​de største måder, hvorpå penge overfører hænder på Internettet.

Annoncer kan hjælpe dig med at tjene penge

Nogle gange kan bannerannoncer placeres på dit websted for at hjælpe dig med at tjene penge. Med en konto hos for eksempel Google Adsense, AdBrite eller Yahoo! Publisher Network, du får penge baseret på hvor mange gange der klikkes på bannerannoncer på dit websted. Annoncørerne placerer annoncerne automatisk på dit websted, og du får indtægter, hvis dit websted får nok trafik.

Annoncering, som du betaler for

Omvendt kan du betale de samme websteder for at placere bannerannoncer til din virksomhed på andres relaterede websteder. Sådan besluttes bannerannoncer i sidebjælken til søgemaskiner, og hvis du vil betale nok, kan annoncen til din virksomhed også vises der. Du kan også forudbetale for, at annoncer vises på andre websteder. Jo mere du betaler, jo oftere vises din annonce på relaterede websteder.

Ændringer i internetreklame

For nylig har bannerannoncering ændret sig. SEM (søgemaskine markedsføring) er blevet mere avanceret med nye teknikker, der gør det muligt for marketingfolk at målrette deres bannerannoncer efter placering og adfærd. Disse teknikker, kaldet geotargeting og adfærdsmålretning, er gode måder at få mest muligt ud af dine penge.

Fordelen for virksomheder er, at de i stedet for at få vist deres bannerannonce for folk over hele verden, kan målrette deres bannerannoncer mod folk i bestemte postnumre og til folk, der typisk viser interesse for deres produkter og tjenester. Forbrugere, der bor hundreder af miles væk, er måske ikke interesserede, men mange mennesker, der leder efter lokale produkter og tjenester, drager fordel af disse nye teknikker. Geotargeting er især effektiv med væksten af ​​mobile enheder med surfingkapacitet. Google, Yahoo! og AdMob er begyndt at tilbyde specifikke værktøjer til geotargeting på mobile enheder.