iPad og iPhone GUI PSD-filer

Uanset om du er en aktiv eller aspirerende iPhone- eller iPad-udvikler, vil du virkelig sætte pris på disse fine PSD-filer fra designagenturet Teehan + Lax. De indeholder velorganiserede lagdelte billeder af vigtige GUI-elementer i iPhone OS, der er tilpasset til iPad og iPhone (afhængigt af hvilken PSD-fil du får, selvfølgelig). Brug af disse dokumenter med Photoshop kan du bare åbne en af ​​PSD'erne og arrangere elementer rundt for at lave en hurtig GUI-mockup til din app-ide. Der er også en Adobe Illustrator-skitsefil for iPhone-elementer, hvis Photoshop ikke er dine ting.

Jeg vil meget anbefale at downloade alle tre af disse filer, de hjælper virkelig hurtigt til at oprette layouter og mockups til iPhone og iPad app GUI'er. SDK's Interface Builder-app kan være udenlandsk for dig eller din GUI-designer, men disse filer vil være meget tættere på den typiske Adobe-komfortzone.

Download iPad GUI PSD nu

Download iPhone GUI PSD nu

Download iPhone Sketch Elements AI nu

Og hvis du er en iPhone OS-udvikler, så glem ikke at tjekke Apples officielle Human Interface Guidelines og Teehan + Lax blog heller.