Kan du aktivere en Sprint-telefon på Verizon Service?

Aktivering af en ikke-Verizon-telefon på Verizon-netværket kan være vanskelig, men det er muligt med lidt know-how og et trick eller to i ærmet.

Service-udøvere

Hver mobiltelefonudbyder har deres fordele og ulemper. Nogle tilbyder de "sejeste" telefoner, andre tilbyder de bedste tilbud og prisplaner, andre tilbyder den bedste dækning. At finde en måde at kombinere selv et par af de bedste funktioner fra forskellige udbydere er en af ​​livets små glæder.

SPC

SPC, eller Service Programming Code, "er en kode i de fleste CDMA-håndsæt, der bruges til at låse det specifikke håndsæt" (Se referencer 1). Hver trådløs operatør har deres egen forældres SPC, og næsten alle operatører, hvor Verizon er en undtagelse, tildeler unikke SPC'er til hver telefon, de servicerer.

Undtagelsen

Verizon er en af ​​de eneste virksomheder, der bruger en SPC på "000000". Alltel bruger også 000000-systemet. De fleste virksomheder vil ikke videregive deres SPC til offentligheden.

Ændring af produktresuméet

Det er her, tingene bliver vanskelige: For at du kan ændre SPC på din Sprint-telefon til den nødvendige 000000 SPC til Verizon-aktivering, har du brug for lidt hjælp fra nogen, der kender det. Hvis du har en ven hos Sprint, så spørg dem. Eller du kan ringe til Sprint og håbe på en meget forståelig teknisk supportagent. En anden mulighed ville være at spørge nogen, der arbejder i en butik eller kiosk, der er autoriseret til at sælge Sprint-telefoner.

Aktivér din telefon

Når du har ændret SPC på din Sprint-telefon, skal du ringe til Verizon for at få dem til at aktivere tjenesten til din telefon. Dette vil også tage lidt sødt tale, da de i starten vil være lidt forvirrede. Få din skmooze på, og nyd din nye service!