Sådan bruges en Canon MX300

Canons Pixma MX300 all-in-one printer blev udgivet i 2007. Den har en udskrivningsopløsning på 4800 x 1200 pixel, et USB-interface med høj hastighed, en 100- til 240-volt strømforsyning, en kopikapacitet på op til 99 sider, en zoomkapacitet på 25 til 400 procent, en TWAIN / WIA-scanningsdriver, scanningsopløsning på 600 x 1200 dpi, G3- og Super G3-kompatibilitet, et faxmodem, en 50-siders transmission / modtagelseshukommelse, automatisk opkald og automatisk modtagelse.

Trin 1

Lav kopier ved at tænde for din maskine ved hjælp af "On / Off" -knappen (placeret yderst til venstre på kontrolpanelet). Tryk på "Kopi" -knappen (placeret til højre for "On / Off" -kontakten). Læg noget papir i ilægningsbakken (placeret i bunden af ​​enheden), hvis du ikke allerede har gjort det. Placer din kopi på scannerglaspladen ved at løfte klappen oven på maskinen. Fortæl kopimaskinen, hvor mange kopier du vil have ved at trykke på enten venstre eller højre knap (placeret midt på kontrolpanelet) eller indtaste en numerisk værdi ved at trykke på de nummererede knapper (placeret til højre på displayet). Vælg kopier i farve eller sort / hvid ved at trykke på enten "Farve" eller "Sort" -knappen.

Trin 2

Scan dokumenter til din computer ved først at tænde for Pixma MX300. Ret dit dokument med forsiden ned inden for retningslinjerne på glasset, som du vil have det. Den maksimale billedstørrelse, der kan scannes ad gangen, er 8,5 x 11,7 tommer. Sænk låget på dokumentet, og tryk på knappen "Scan" (den fjerde knap over fra venstre). Angiv en sort-hvid eller farvescanning ved at trykke på "Farve" eller "Sort" -knappen.

Send en fax fra din Pixma ved først at tilslutte din telefon til din printer. Tryk på "Fax" -knappen (tredje knap over fra venstre), og tryk derefter på "Menu" (placeret øverst til venstre på displayet). Brug venstre eller højre knap til at fremhæve "Brugerindstillinger", og tryk derefter på "OK". Brug knapperne til venstre for højre for at vælge din telefonlinjetype (berøringssignal eller drejepuls), og tryk på "OK". Tryk på knappen "Stop / Reset". Læg dokumentet på glasset, luk låget, og ring derefter dit nummer. Tryk på knappen "Farve" eller "Sort". Når scanneren har scannet billedet, skal du trykke på "OK", så sendes faxen.