Få filmdetaljer fra næsten hvor som helst i Mac OS X med en tap

Nu hvor du kan få filmvisningstider lige fra Spotlight i Mac OS X, vidste du, at du også kan få film detaljer og visetider fra næsten enhver webside, et dokument eller andetsteds, der også viser tekst lige så godt? Dybest set, hvis du kan markere og markere filmteksten med markøren, kan du øjeblikkeligt få oplysninger om filmen fra hvor som helst på Mac.

Vi viser dig et par forskellige eksempler på, hvordan dette virker, som faktisk bruger en variant af et tryk til at definere et ordbevægelsestryk, der har eksisteret på Mac et stykke tid.

Generelt fungerer filmenupdateringsfunktionen som sådan: Sig, at du ser en film, der aktuelt afspilles nævnt på en hjemmeside (f.eks. IMDB), eller måske ser du et filmnavn i et dokument. I denne situation skal du gøre følgende for at se showtimes og / eller film detaljer for den film.

  • Vælg filnavnet med musemarkøren, og brug derefter en tre-fingersnap med Trackpad til at hente filmoplysningerne
  • ELLER: Hvis du ikke har en trackpad, højreklik på det valgte filmnavn og vælg "Look up in Dictionary" (ja, ignorér ordbogsdelen, filmopslaget er en del af den pågældende funktion)

Hvis filmenavnet du fremhæver er et ord (som mange er), skal du blot klikke på "Movie" eller "Now Playing" i bunden af ​​popup-vinduet for at se filmoplysningerne snarere end en ordbogsdefinition eller wikipedia-post .

Dette virker i webbrowsere, dokumenter og næsten overalt, og det virker ens for film, der aktuelt er i teatre, film der kommer snart og ældre film, der er tilgængelige for at leje eller streame.

Hvis filmen for øjeblikket er i et teater, kan du se vistider, vurdering, runtime, genre og et sammendrag af plot, ligesom du kan få adgang til gennem Spotlight-filmopslag.

Hvis filmen allerede er frigivet, kan du se, hvornår den blev frigivet, genren, ratings, plotoversigt og genveje for at se trailere.

Dette kræver, at Mac'en opdateres til en moderne version af OS X, så hvis du kører noget før 10.10, har du ikke denne funktion tilgængelig for dig.

Hoveder op til Lifehacker for at bemærke denne nifty funktion.