Sådan nulstilles listen over ignorerede softwareopdateringer i Mac OS X

Har du ved et uheld ignoreret en softwareopdatering i OS X, og nu skal du installere den på en Mac? Måske var du ved at afsætte en bestemt opdatering af en eller anden grund, og nu er det på tide at installere den ignorerede eller skjulte opdatering igen på Mac OS X. Heldigvis er det nemt at få de ignorerede opdateringer tilbage, det kan du gøre selvom Mac App Store, kommandolinjen til OS X eller for tidligere versioner af systemsoftware, den ældre softwareopdateringsapp, skal du bruge den metode, der passer til din maskine og alt efter hvad du foretrækker.

Nulstil listen over ignorerede softwareopdateringer fra Mac App Store i moderne OS X-versioner

For moderne versioner af Mac OS X er det kun et spørgsmål om at vise de ignorerede og eller skjulte opdateringer i App Store igen.

  1. Fra applikationen Mac App Store skal du gå til menuen "Butik" og vælge "Vis alle softwareopdateringer"
  2. Opdater nu fanen "Opdateringer" ved at trykke på Command + R for at finde listen genudfyldt med de softwarepakker du tidligere havde ignoreret, som derefter kan installeres som normalt på Mac'en via App Store-mekanismen

Dette virker i alle moderne versioner af OS X, fra Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, etc.

Nulstil listen over ignorerede softwareopdateringer fra OS X-terminalen

Hvis du nulstiller listen over ignorerede softwareopdateringer fra kommandolinjen, er det nemt også, skal du bare starte Terminal og skrive følgende kommando:

softwareupdate --reset-ignored

Dette vil straks nulstille hele ignoreringslisten, og alle de ignorerede opdateringer bliver synlige igen og fungerer både for systemopdateringer og softwareopdateringer.

Terminal tilgang til dette er ideel til fjernstyringssituationer eller adgang til i single user-tilstand eller sikker boot på en Mac, hvor de typiske softwareopdateringsmekanismer ikke er tilgængelige til brug.

En anden bonus til kommandolinjemetoden er, at den virker i alle versioner af OS X, uanset om de bruger opdateringerne App Store eller Software Updates til at skubbe opdateringer til computeren, vil kommandolinjen gøre alt.

Nulstilling af softwareopdateringer fra opdateringerne App i ældre versioner af OS X

Hvis versionen af ​​OS X er forældet nok til at have Software Update-appen, som Snow Leopard og tidligere, kan du bruge det opdateringsprogram til at nulstille listen over ignorerede opdateringer.

Fra softwarenopdateringsprogrammet skal du klikke på menuen "Softwareopdateringer" og navigere ned til "Nulstil ignorerede opdateringer". Dette reverserede ignore-indstillingen i Snow Leopard, der eksisterede i disse ældre versioner af OS X og viser de tilgængelige softwarepakker igen. Det er alt der er til det.