4 Gratis Mac OS X-hjælpeprogrammer, som alle Mac-brugere skal have

Mac OS X kan komme med masser af gode apps og hjælpeprogrammer til at komme i gang, men der er et par utroligt nyttige værktøjer, som enten mangler eller kan forbedres.

Det er det, vi fokuserer på her, med fire af de mest nyttige tredjepartsværktøjer til Mac OS, som alle burde have på deres Mac, eller i hvert fald gennemgå og overveje. Bedst af alt? De er alle gratis forsyningsselskaber!

Vi anbefaler en simpel cloud storage-løsning, en fremragende arkivadministrator, et udklipsholder og et værktøj, der gør fjernelse af apps lettere og mere grundige. Som sædvanlig, skal du sørge for at chime ind med dine egne favoritter og forslag i kommentarerne. Ok, lad os klare det, de fire store tredjeparts Mac-hjælpeprogrammer er ....

1: Dropbox - Cloud File Storage & Sharing

Dropbox er en cloud fillagring og deling af app, der integreres problemfrit i Mac OS X Finder. Du får en mappe kaldet "Dropbox", hvor noget trækkes i den mappe, bliver gemt sikkert i skyen. Hvis du har DropBox på en anden Mac (eller iOS-enhed, Windows, Linux PC), vises disse filer øjeblikkeligt i Dropbox-mappen på disse computere også. Vil du dele en af ​​disse filer med en anden? Du skal bare bruge DropBox-menulinjen for at vælge filen og vælge "Del Link" for at få en webadresse, du kan sende til en anden.

  • Få Dropbox gratis fra udvikleren

Hvorfor har Mac OS X og iOS ikke en indbygget Dropbox-lignende funktion som en del af iCloud? Ingen ved, men næsten alle ønsker, at Apple ville inkludere cloud synkroniserings- og delingsevnen naturligt uden at benytte sig af ikke-understøttede tweaks eller tredjeparts applikationer. Hvorvidt Mac'en nogensinde vil have en sådan indbygget funktion, er en stor ukendt, men Dropbox er en rigtig god app med komplet platformsupport, der udmærker sig ved forenklet skylagring.

Opdatering: Bemærk, at iCloud Drive er en nylig tilføjelse til MacOS og iOS, der har nogle ligheder med DropBox

2: Unarchiver - Dekomprimér ethvert arkivformat

Mac OS X leveres med en effektiv unzipping-app, der kan håndtere en række arkivformater, men når du begynder at ramme de mere uklare komprimeringsformater som rar og 7z, finder du det utilstrækkeligt. Derfor skal enhver Mac-bruger få Unarchiver, den er gratis og håndterer næsten ethvert tænkeligt arkivformat med lethed.

  • Få TheUnarchiver fri fra App Store

At have Unarchiver installeret betyder i grunden aldrig at undre sig "Hvordan åbner jeg dette arkiv jeg downloadede?" Igen.

3: AppCleaner - Advanced Application Uninstaller

Afinstallation af Mac-apps kan typisk gøres ved blot at slette den pågældende app fra / Programmer / mappen, og det virker for mange apps. Men det fjerner ikke nødvendigvis hver enkelt fil, der er knyttet til appen. Det er her AppCleaner kommer ind. Du trækker og slipper et program til AppCleaner, lad det søge efter alle filer der er tilknyttet en app, og vælg derefter "Slet" for at foretage en grundig afinstallation af appen.

  • Få AppCleaner fri fra udvikleren

AppCleaner er så praktisk til rydning af resterende app messes og leftover junk, at det skulle blive standardmetoden for, hvordan apps afinstalleres fra Mac OS X. Nemt et brugervenligt værktøj, og det indeholder stadig vores anbefaling.

4: ClipMenu - Udklipsholder Historie Manager

Alle stoler på at kopiere og indsætte, men der er kun en primær klipbrætbuffer i Mac OS X (vel, to, hvis du tæller den skjulte terminal-centriske cut-mulighed). Indtast ClipMenu, et udklipsholder, der gemmer en historie over alle filer, der kopieres til udklipsholderen, for nem og hurtig hentning, når det er nødvendigt i fremtiden. Tænk på dette som en endeløs kopi og indsæt buffer, der findes i menulinjen.

  • Få ClipMenu gratis fra udvikleren

ClipMenu er så hjælpsom til produktivitetsgevinster, at når du bliver vant til at bruge den, vil du spekulere på, hvordan du muligvis levede uden det. Longtime læsere vil huske at vi diskuterede denne her for en tid siden, og det er lige så godt nu som det var da.

-

Leder du efter nogle flere gode gratis apps? Her er 11 mere must-haves til Mac OS X.

Hvad er dine must-have Mac-værktøjer? Har vi savnet noget afgørende? Lad os vide i kommentarerne.