Hvad er Microsoft URL-søgekrog?

Når du indtaster en internet-URL uden dens tilsvarende protokol-id, f.eks http: //, https: // eller ftp: //, Internet Explorer forsøger at bestemme den nødvendige protokol ved hjælp af indholdet af URL-adressen. Men når browseren ikke selv kan bestemme protokollen, bruger den metoden URL Search Hook i et forsøg på at identificere protokollen.

IE og URL-søgekrog

Når Internet Explorer ikke kan identificere protokollen for en bestemt URL-adresseindgang, antager den først, at protokollen skal være Hypertext Transfer Protocol (HTTP), som generelt er standardprotokollen for de fleste browserbaserede anmodninger om data. Skulle HTTP imidlertid ikke være den korrekte protokol, interagerer browseren derefter med URL Search Hook-metoden (IURLSearchHook), der oversætter dataene til et registreret registreringsobjekt for at identificere den relevante protokol.

URL-oversættelse

Microsoft Windows-registreringsdatabasen indeholder systemkonfigurationsindstillinger og indstillingsmuligheder for Windows OS og nogle applikationer. Internet Explorer-browseren gemmer (registrerer) URL Search Hook-objekter i registreringsdatabasen, som den derefter bruger til opslagsformål efter behov, f.eks. Når den skal identificere en protokol til en bestemt URL.

URL-søgekrogobjekter oprettes under registreringsdatabasenøglen på:

HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Internet Explorer / UrlSearchHooks

En URL Search Hook-objekts klasse Identifier (CLSID) -streng, dataene mellem parenteserne ({}) i registreringsdatabasen, identificerer objektet entydigt. IURLSearchHook-grænsefladen oversætter en URL-adresse og dataene for den tilsvarende CLSID for at identificere den tilknyttede protokol. Internet Explorer bruger derefter den delvise URL og protokolidentifikatoren til at få adgang til, hente og vise de ønskede oplysninger.

På et flertal af Windows-systemer er der kun et UrlSearchHook-objekt, der skal se sådan ud:

R3 - URLSearchHook: (intet navn) - {00A6FAF6-072E-44cf-8957-5838F569A31D} - (ingen fil)

Dårlig URL-søgning på krogobjekter

Internet Explorer-hackere, flykaprere og andre ondskabsfulde kan, og ofte, tilføje UrlSearchHook-objekter til registreringsdatabasen på et værtssystem. Typisk opretter en hacker et registreringsdatabaseobjekt, der omdirigerer enhver URL, der mangler en protokol, til et websted, han kontrollerer. Et mere almindeligt problem er dog, når standard URLSearchHook mangler, er blevet slettet eller ikke er blevet registreret.

For at identificere og løse problemer med registreringsdatabaseobjekter, herunder URLSearchHook-objekter, er et gratis værktøj, der kan downloades, HijackThis, tilgængeligt. Når det kører, analyserer dette værktøj en Windows-registreringsdatabase og kan endda løse visse problemer, herunder et manglende eller korrupt standard URLSearchHook-objekt. Men hvis du foretrækker det, kan du også bruge RegEdit, et gratis hjælpeprogram fra Microsoft, der lader dig redigere, ændre og rette registreringsdatabasen direkte.

IE 9 og senere versioner

Internet Explorer 8 og tidligere versioner bruger IURLSearchHook-metoden til at identificere manglende protokolindgange. Begyndende med Internet Explorer 9 (betyder IE 9, 10, 11 osv.) Bruges IURLSearchHook-metoden ikke længere af disse browserversioner til at identificere manglende protokolidentiteter.