Sådan stoppes en pauseskærm fra frysning

Pauseskærme kan fryse op af forskellige grunde, selvom mere sjove og komplekse animerede filer ofte bruger mere hukommelse end dem med mindre grafiske elementer. Så når den er aktiveret, kan CPU'en spike. Pauseskærmens indstillinger har muligvis brug for en justering for at narre den til at fjerne mærkbare fejl. Hvis du downloadede din pauseskærm fra en ikke-pålidelig kilde, kan den blive beskadiget. Et par enkle tip varmer din pauseskærm op og får den ud af den dybe fryse.

Skift din pauseskærms ventetid

Trin 1

Klik på knappen "Start", og klik derefter på "Kontrolpanel".

Trin 2

Skriv "pauseskærm" i søgefeltet, og klik derefter på "Slå pauseskærm til eller fra."

Trin 3

Klik på pil ned eller op ud for "Vent" for at sænke eller hæve minutterne af computerens inaktivitet, inden pauseskærmen vises, og klik derefter på "OK". Hvis din pauseskærm stadig fryser, skal du fortsætte. (Bemærk: Det er værd at prøve at foretage en mindre justering her for at ændre pauseskærmens timing noget.)

Gentag trin 1 til 3, og vælg derefter en anden pauseskærm fra pauseskærm-listen. Hvis din pauseskærm stadig fryser, skal du fortsætte til næste afsnit.

Afslut unødvendige processer, der kører i øjeblikket

Trin 1

Luk alle aktuelle softwareprogrammer, som du ikke bruger. Hvis din pauseskærm stadig fryser, skal du fortsætte.

Trin 2

Højreklik på proceslinjen, og klik derefter på "Start task manager".

Trin 3

Klik på fanen "Processer", og klik derefter på "Vis processer fra alle brugere." (Bemærk: Indtast din administratoradgangskode eller bekræft, hvis du bliver bedt om det.)

Klik på de processer med høj CPU-brug, der kan afsluttes sikkert, og klik derefter på "Afslut proces." Højreklik på en proces, og klik derefter på "Gå til service (r)" for at se de tilknyttede tjenester, som vises på fanen Services. Hvis din pauseskærm stadig fryser, skal du besøge computerproducentens websted for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer til din computer.