Sådan får du en screeningskopi af en film i teatrene

Se film, der aktuelt spilles i teatrene uden at betale ublu billetpriser - alt sammen fra dit hjem. Du kan gøre dette lovligt, hvis du er en autoriseret filmindustri, der vurderer en screeningskopi af en film. Ganske ofte er evalueringen med henblik på at bedømme branchen. Adgang til screeningskopier af film, kaldet screeners, gives ofte til udvalgte medlemmer af de dominerende fagforeninger inden for filmindustrien, såsom The Screen Actors Guild og The Writers Guild of America.

Deltag i en fagforening i filmindustrien som The Directors Guild of America, The Screen Actors Guild of America eller The Writers Guild of America. Adgang til screeningskopier af film er normalt kun på invitation. Dette er dog det første skridt, du kan tage for at blive berettiget til at modtage en sådan invitation.

Hold dit medlemskab i god stand. Hold dine afgifter aktuelle. Deltag også aktivt i branchehændelser.

Hold dine kontaktoplysninger ajour med medlems tjenester. Den e-mail-adresse, der er registreret hos din fagindustri i filmindustrien, skal være aktuel. På denne måde vil du være i stand til at modtage links til sikre websteder til visning af digitale kopier af filmskærme online. Ligeledes skal din postadresse, der er registreret hos din fagforening, også være aktuel for at modtage DVD-screeningskopier af film

Vent på din invitation og på afstemningspræmier.

Tips

For at få medlemskab af en fagforening inden for filmindustrien skal du normalt først få arbejde i et fagforeningsrelateret projekt. For at være kvalificeret til at blive medlem af Screen Actors Guild skal du f.eks. Arbejde på en SAG-film i en hovedrolle i mindst 15 dage. At optræde som en film ekstra tæller ikke. For at blive berettiget til at blive medlem af Writers Guild of America skal du arbejde som forfatter inden for laugets jurisdiktion for et firma, der har accepteret fagforeningens kollektive forhandlingsaftale. Du skal modtage kredit for at have skrevet et specifikt antal "enheder" for at være kvalificeret til at deltage i WGA. Dette er blot eksempler på krav til medlemskab. Hver fagforening har sine egne specifikke regler for medlemskab.