Sådan tilsluttes guitar og trommer i Rock Band

Elementer, du har brug for

  • “Rock Band” guitar controller

  • “Rock Band” trommecontroller

  • "Rock Band" trådløs modtager (ekskl. Xbox 360-version)

  • Wii-sensorbjælke (kun Wii-version)

“Rock Band” er et musikspil, der gør det muligt for spillere at simulere at spille guitar, bas, vokal og trommesæt i sange. Spillet bruger en speciel guitarcontroller til guitar- og baspartierne. Spillere bruger en trommecontroller til tromledelene. Du skal forbinde disse controllere til konsollen for at få dem til at arbejde med spillet. Proceduren til at synkronisere controllerne er den samme for PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 og Wii-versionerne af spillet.

Sæt den "Rock Band" trådløse modtager i USB-porten på konsollen. Dette er den sorte eller hvide kasse med “Rock Band” logoet, der fulgte med controllerne. Dette trin er ikke nødvendigt for Xbox 360-versionen af ​​spillet.

Tænd videospilkonsollen, og tænd derefter "Rock Band" guitar- og trommecontroller.

Tryk på knappen “Synkroniser” på videospilkonsollen eller den trådløse modtager. Dette er den sorte knap på den trådløse modtager til PlayStation 2 og PlayStation 3-versionerne af "Rock Band." Synkroniseringsknappen er placeret på sensorlinjen til Wii. Synkroniseringsknappen er den lille hvide knap ved siden af ​​hukommelseskortporten på Xbox 360.

Tryk på konsolknappen på guitarerne og trommerne inden for få sekunder efter tryk på “Sync” -knappen. Lysene blinker i et par sekunder. Controlleren vil blive tilsluttet konsollen, når kun et lys er tilbage.

Tips

Du behøver kun at forbinde controllerne første gang du bruger dem. Du bliver nødt til at synkronisere controllerne igen for at bruge guitar eller trommer med en anden konsol. Guitar- og trommecontrollerne har en afbryder. Sørg for, at den er slukket, når controllerne ikke er i brug for at forlænge batteriets levetid. Du behøver ikke at spille "Rock Band" for at synkronisere controllerne til spilkonsollen. Det er dog nyttigt at have spillet på for at sikre, at controllerne er korrekt forbundet og genkendt af spillet.