Tjek iPad 2 lager i dit område

Der er ingen centraliseret måde at kontrollere iPad 2-aktier online. Den eneste måde at konsekvent kontrollere lager på er at ringe til dine lokale Apple Stores og forhandlere. Ja, vi opdaterer vores iPad 2-tilgængelighed, men efterspørgslen er så høj lige nu, at butikkerne sælger hurtigt efter at de har fået lager.

Hvis du vil have iPad 2 så hurtigt som muligt, vil vi rådgive dig med, hvad næsten alle Apple Store fortalte os: "Kontroller første gang om morgenen."

Her er en liste over en iPad 2 forhandler og butik locators, vælg dine lokale butikker og ring dem direkte, når de åbnes:

  • Apple Retail Store List - Apple Stores modtager jævnligt iPad 2-lager, og de sælges om morgenen efter en forsendelse ankommer. Din bedste chance er at ringe lige, når de åbner, eller natten før for at se, om en chatty associate lader dig vide om nogen indgående lager
  • Best Buy Store Locator
  • Target Store Locator
  • Walmart Locator
  • Verizon Store Locator
  • AT & T Locator

Jeg er overbevist om, at Apple Stores er det mest pålidelige sted at få en iPad 2 lige nu, deres lager ser ud til at blive genopfyldt i større antal end forhandlere. Den største ulempe er at alle andre antager Apple Stores er det bedste sted at få en også, så ikke længe efter at de får lager, sælger de ud. Nøglen er at flytte tidligt og hurtigt, hvis du vil have en fra Apple-detailhandel.

Flere Best Buy butikker fortalte mig, at alle kan lægge en $ 100 depositum og reservere en iPad 2 fra den næste forsendelse. Desværre var ingen af ​​salgsmedarbejderne i stand til at give mig en dato for deres næste forsendelse, så du kan vente 1 dag eller 2 uger.

Endelig en hurtig note om Target og Walmart. Du vil overføre til deres elektronikafdelinger for at få den mest præcise information. Den oprindelige operatør fortalte mig, at de var "temmelig sikre", at de havde iPad 2 på lager, men elektronikafdelingen bekræftede, at de blev solgt ud af iPad 2 og kun havde den første iPad, så sørg for at tale med den rigtige afdeling.