Sådan afblokeres ZTE mobiltelefonhåndsæt

ZTE Corporation er en førende virksomhed, der har specialiseret sig i at levere telekommunikationsudstyr og netværksløsninger. Virksomheden er baseret i Kina og sælger både CDMA- og GSM-mobiltelefoner. Hvis du gerne vil bruge din ZTE-telefon i USA eller et andet sted i verden, skal du låse den op. Du kan dog kun låse GSM-telefoner op, fordi de er de eneste, der bruger SIM-kort (subscriber identity module).

Trin 1

Få IMEI-koden til ZTE GSM-mobiltelefonhåndsættet. For at få vist IMEI-koden på mobiltelefonen, skriv * # 06 # i opkaldstastaturet. Et 15-cifret nummer vises. Dette er seriekoden til din telefon.

Trin 2

Få en oplåsningskode online. (Se ressourcer.) Der er onlinebutikker, der sælger en oplåsningskode for $ 10 til $ 20 fra 2010.

Trin 3

Gå til det valgte websted ved hjælp af din computers internetbrowser. Angiv IMEI-nummer, mobiltelefonudbyder, fabrikat og model af din telefon og din e-mail-adresse. Køb dine koder, og vent et par dage på, at dine koder leveres via e-mail.

Trin 4

Køb et nyt SIM-kort til ZTE-mobiltelefons håndsæt fra en tjenesteudbyder fra et andet netværk. Du kan købe en fra en mobiltelefon eller lokal nærbutik for omkring $ 10 fra 2010.

Trin 5

Sluk for ZTE GSM mobiltelefonhåndsættet. Fjern SIM-kortet på telefonen. Udskift det aktuelle SIM-kort med det nye.

Trin 6

Tænd mobiltelefonen, og indtast oplåsningskoden, når du bliver bedt om det.

Tryk på knappen "OK", når du er færdig med at skrive oplåsningskoden. ZTE-mobiltelefonhåndsættet genstartes, og når det tændes igen, låses det op.