Sådan tilsluttes Wii

Elementer, du har brug for

  • Wii-konsol

  • Standplade (valgfri)

  • AC-adapter

  • Sensor bar

  • Skum tape

  • Sensorbjælkefod

  • AV-kabel

Wii-hjemmets videospilkonsol er et Nintendo-produkt. Den leveres med en trådløs controller og Wii Sports-spilpakken, og Nintendo-webstedet kalder det "en social oplevelse for hele familien." Med alle ledningerne, flere instruktionsmanualer, sensorer og stativer er det meget let at blive overvældet, mens du installerer Wii-konsollen.

Montering og fastgørelse af ledninger

Bestem, om Wii-konsollen placeres vandret eller lodret. For at placere den vandret skal du placere konsollen på en plan, plan overflade nær dit tv. For at placere det lodret skal du placere konsolstativet, stykket med glasstativet i bunden, på en plan overflade og indsætte Wii i stativets åbning.

Sæt lysnetadapterens jævnstrømsstik i åbningen markeret med spændingsnotationen på bagsiden af ​​Wii-konsollen. Sæt den anden ende i en åben stikkontakt.

Indsæt AV multi-out-stikket i den største åbning markeret "av multi out" på bagsiden af ​​Wii-konsollen. Sæt det tilsluttede gule stik i tv'ets gule videostik, og de hvide og røde stik i tv'ets røde og hvide lydstik.

Sensorbjælke

Indsæt sensorstangsstikket, stikket, der er tilsluttet den lille, rektangulære sensorstang, i den lille farvede åbning mærket "sensorstang" på bagsiden af ​​Wii-konsollen.

Fjern filmen fra skumpuderne på sensorbjælkens bund. Påfør det vedlagte skumbånd for yderligere at håndhæve vedhæftningen. Monter sensorbjælken oven på dit tv eller til den forreste kant af tv-stativet på samme niveau som tv'et.

Fjern beskyttelsesfilmen fra bunden af ​​sensorbjælkens stativ, hvis det er nødvendigt at løfte sensorbjælken. Tilsæt skumtape til bunden og / eller toppen af ​​stativet. Fastgør sensorbjælkens stativ til sensorbjælken, og match pinde på stativet med hullerne i bunden af ​​sensorbjælken. Anbring sensorbjælkens stativ med sensorbjælken på den ønskede placering.

Tips

Hvis Wii-controllerne ikke kan kommunikere med sensorbjælken, skal du placere sensorbjælken igen, hvor der ikke er nogen forhindringer.