Programmer til golfbanedesign

Golfbanedesignere skal finde ud af alt fra hvor hullerne skal gå til hvor lang banen skal være til hvor forhindringerne skal placeres. Mens det tidligere skulle gøres manuelt, er der nu tilgængelige programmer, der gør det muligt for golfbanedesignere praktisk at lægge greenerne ud og tilføje eller trække objekter. Mens de fleste af disse programmer kræver et gebyr, er gratis programmer tilgængelige.

Total Pro Golf Course Designer 1

Dette program fungerer med Windows-operativsystemer, og det er et gratis program, der er designet af Wolverine Studios. Brugere opretter golfbanelayouter via et 2D-miljø, så du stort set kan se, hvordan hvert element vil se ud på din golfbane. Dette softwareprogram kan bruges til at oprette nye kurser eller til at gengive populære kurser. Dette program kan bruges som et enkeltstående program, eller det kan bruges sammen med Wolverine Studios 'Total Pro Golf. Dette program kan downloades fra ethvert velrenommeret tredjepartswebsted. Denne software er rettet mod begyndere.

3D-natur

Dette firma tilbyder brugerne tre softwareprogrammer: World Construction Set 6, Scene Express og Visual Nature Studio 3. Sammen skaber disse tre programmer Visual Nature Studio-pakken, der bruger geografiske informationssystemdata og CAD-tegninger til at skabe realistiske billeder. Brugere kan også tilføje animation og grafik for at skabe realistiske billeder, der næsten matcher den oprindelige indstilling. Disse billeder kan derefter manipuleres til at skabe landskaber, greens, udfordringer, flag og huller. Yderligere kan ingeniører se, om visse genstande eller forhindringer kan ses fra greenerne eller hullerne. Denne software er rettet mod fagfolk, der skal rapportere til interessenter, ledere, miljøkonsekvensanalyser og kunder. Dette er et betalt softwareprogram.

Master Upgrade Software

Denne software bruger 3D-billeder til at skabe skalamodeller af golfbaner, og den hjælper designere med at planlægge nye baner. Dette program giver brugerne mulighed for næsten at gå eller flyve gennem banen, og du ser faktisk, hvordan ting som træer, klipper og søer ser ud på layoutet. For at køre dette program skal du have et godt grafikkort og en masse hukommelse for at drage fuld fordel af softwaren. En gratis prøveversion er tilgængelig, men brugerne skal købe den fulde version. Gratis instruktioner og opdateringer er også tilgængelige. Der er også en 2D-version af denne software til brugere med computere med mindre strøm. Denne software er rettet mod begyndere.