Sådan slettes iTunes fra Mac OS X

Vi har for nylig vist dig, hvordan du sletter Safari, Mail og andre standard apps, der er installeret med Mac OS X, og procedurelt er iTunes ikke meget anderledes. I modsætning til at afinstallere applikationer fra tredjeparter, vil du se en dialogboks, der advarsler, at "" iTunes.app "ikke kan ændres eller slettes, fordi det kræves af Mac OS X. Hvis du forsøger at trække iTunes-appen i papirkurven, kan du se den. '

Ikke desto mindre kan iTunes slettes fra Mac, men uden meget god grund skal det ikke gøres. iTunes er integreret i at understøtte andre Apple-funktioner og hardware, lige fra App Store til iTunes Store, og uden iTunes installeret, kan du ikke synkronisere apps, musik, bøger, film og andet med en iPad, iPod, iPhone eller Apple TV. Forudsat at du forstår det, og du stadig vil fjerne iTunes fra din Mac, viser denne vejledning dig hvordan du sletter iTunes fra computeren .

Sådan slettes iTunes

Sletning af iTunes anbefales ikke, medmindre du ved hvad du laver. Ikke desto mindre, hvis du vil slette iTunes fra en Mac, er det sådan, hvordan du udfører denne handling:

  1. Start Terminal fra mappen Utilities i Applications
  2. Skriv følgende kommandoer:
  3. cd /Applications/
    Dette bringer dig ind i programmet Programmer, den næste kommando sletter iTunes selv:
    sudo rm -rf iTunes.app/

  4. Indtast administratoradgangskoden for at bekræfte

Der er ingen advarsel eller bekræftelse andet end at indtaste administratorpassordet, iTunes vil straks blive slettet og afinstallere det effektivt fra Mac.

Sletning af iTunes-applikationen sletter ikke iTunes-biblioteket eller musik, og køb, der købes via iTunes, forbliver stadig bundet til Apple-id'et, der blev brugt til at købe dem.

Hvorfor slette iTunes?

Næsten ingen skal slette iTunes fra en computer, det er integreret i Mac OS og mediesystemets funktion og interagerer med iOS-enheder.

Typisk er den eneste grund til, at nogen vil slette iTunes på en Mac, enten at nedgradere til en tidligere version af iTunes-software (derefter installere den ældre version efter fjernelse af den seneste) eller hvis du opretter en lukket arbejdsstation og vil fjerne iTunes af den grund.

Jeg har ved et uheld slettet iTunes, Hjælp!

Hvis du finder dig selv på en eller anden måde ved at slette iTunes, skal du ikke bekymre dig for meget, fordi det altid er let at geninstallere. Du kan downloade den nyeste version direkte fra Apple, og kører deres installationsprogrammer bringer iTunes tilbage til livet på din computer.