Sådan installeres en SimpleTech ekstern harddisk

Med prisen på computerhukommelse, der vælter, vælger flere og flere mennesker at købe og bruge eksterne harddiske til at gemme og sikkerhedskopiere deres data. Der er mange valg af mærker til harddiske, herunder Western Digital, Sony, MyBook og andre. Du kan også vælge mellem at få et USB 2.0-drev og et FireWire-drev, som begge tilbyder overførselshastigheder på ~ 400 Mbps (megabit pr. Sekund.) Et almindeligt valg for et eksternt drev er et fremstillet af SimpleTech. Installation af et SimpleTech-drev er meget let.

Trin 1

Tilslut drevet. Brug det medfølgende USB- eller FireWire-kabel til at slutte den ene ende af kablet til drevet og den anden til den relevante port på din computer.

Trin 2

Sæt drevet i. Brug den medfølgende lysnetadapter, tilslut adapteren til drevet, og sæt den derefter i en almindelig stikkontakt på 120 V.

Formater drevet. SimpleTech-drev er præformateret som NTFS-diskenheder, hvilket betyder, at der ikke kræves nogen speciel software, hvis du kun planlægger at bruge drevet med en Windows-computer. Men hvis du planlægger at bruge drevet med en Mac, skal det formateres som enten en FAT32-lydstyrke (for at kommunikere med både Mac og Windows) eller som en HFS + -disk (kun til Mac-filer.) For at omformatere drevet, Sæt det i Mac. Åbn Diskværktøj (Programmer> Hjælpeprogrammer> Diskværktøj), og vælg SimpleTech-drevet. Vælg enten FAT32 eller Mac OS Extended i rullemenuen, og klik på knappen "Slet". Disc Utility sletter og omformaterer drevet i det valgte format. Drevet vil nu være tilgængeligt til at læse og skrive med din computer.