Sådan konverteres fotos til linjetegninger gratis

Der er en række værktøjer til web- og desktopapplikationer, der giver dig mulighed for at redigere, manipulere og oprette illustrationer fra dine digitale fotografier. Nogle af disse programmer udfører enkle funktioner såsom touchups, luftbørstning og farvekonvertering, mens andre tilbyder mere avancerede muligheder. En interessant måde at bruge dine digitale fotografier på er at konvertere dem til stregtegninger. Linjetegninger kommer i form af vektorfiler, som du kan omfarve og ændre størrelse på enhver måde, du vil skabe et helt nyt look og effekt til dine fotos.

Brug en gratis online line-art-konverter som Vector Magic. Dette program giver dig mulighed for at uploade dit fotografi, konvertere det til et sporet vektorformat, se det og derefter gemme det på din harddisk i et antal almindelige filformater. Før du gemmer, har du også tilladelse til at foretage nogle tilpassede justeringer af din stregtegning, såsom inkluderede farveområder, detaljeringsniveauer og baggrundsredigeringer. Vector Magic giver dig også mulighed for at sende dine mere indviklede fotografiske kompositioner til dem mod et gebyr. Vector Magic producerer en håndsporing, som producerer den mest detaljerede og nøjagtige line-art-version af dit foto.

Download prøveversionerne af raster-til-vektor-konverteringsprogrammer, såsom Photo to Cartoon eller Auto Vector, som begge giver dig mulighed for at åbne dine digitale fotografifiler og konvertere dem til line-art-filer. Ligesom Vector Magic kan du tilpasse mængden af ​​detaljer, du vil bevare, glatningen af ​​vektorlinjerne og de farver, der bevares og bruges. Disse programmer giver dig også mulighed for at ændre størrelsen på din stregtegning, hvilket er en nyttig funktion, fordi stregtegninger på vektor kan skaleres op eller ned uden at ofre billedkvaliteten.

Download en gratis prøveversion af et vektorprogram med en sporingsfunktion som Adobe Illustrator. Ved hjælp af Illustrators interface "Live Trace" kan du importere ethvert fotografi til programmet og næsten øjeblikkeligt konvertere det til en vektorlinjetegning. Dette program giver dig også mulighed for at tilpasse de anvendte farver og den mængde detaljer, der tages i betragtning under konverteringen, og til at manipulere eller redigere linjerne frit efter konvertering. Dette giver dig den højeste grad af kontrol over din endelige linjetegning.