Hvordan downloader jeg musik fra YouTube?

Mange musikfans bruger Youtube til at lytte til deres yndlingsbands eller opdage nye kunstnere. Du kan downloade musik fra Youtube ved hjælp af konverteringswebsteder som ListenToYoutube, Youtube MP3 og VidToMP3. Disse sider udtrækker lydfiler fra Youtube-videoer og konverterer lyden til et MP3-format. Brugere kan derefter downloade MP3-filen til deres computer og uploade den til en MP3-afspiller. Sådanne websteder som VidToMP3 kan også bruges til at downloade fulde videoer fra Youtube.

Download ved hjælp af VidToMP3

Åbn en internetbrowser, og naviger til den Youtube-video, du vil downloade. Klik på sidens URL-adresse. Klik på "Rediger", og vælg derefter "Kopiér".

Besøg VidToMP3-websiden på vidtomp3.com. Rul ned til midten af ​​startsiden.

Klik på adresselinjen med "Download" ved siden af. Vælg "Rediger", og klik derefter på "Indsæt".

Klik på knappen "Download" ved siden af ​​adresselinjen.

Klik på knappen "Download MP3" på den nye side. MP3-filen fra videoen begynder at blive downloadet til din computer. Filen gemmes i den mappe, du har valgt til internetdownloads fra din webbrowser.

Download ved hjælp af ListenToYoutube

Kør et internetbrowserprogram på din computer. Naviger til den Youtube-video, du vil downloade. Klik på adresselinjen i browseren. Sørg for, at hele URL-adressen er fremhævet. Klik på "Rediger", og vælg derefter "Kopiér".

Naviger til lyt til Youtube-websiden på listentoyoutube.com. Klik på adresselinjen midt på siden.

Vælg "Rediger", og vælg derefter "Indsæt". Youtube URL'en vises i adresselinjen.

Klik på knappen "Gå" til højre for adresselinjen.

Klik på linket "Download MP3" på den nye side. Download af MP3 begynder automatisk.

Download ved hjælp af Youtube MP3

Åbn et internetbrowserprogram på din computer. Naviger til Youtube-siden, der indeholder den MP3, du vil downloade. Klik på URL-adresselinjen i din browser. Vælg "Rediger", og vælg derefter "Kopiér".

Besøg Youtube Mp3-websiden på youtube-mp3.org. Klik på adresselinjen på siden. Klik på "Rediger", og vælg derefter "Indsæt".

Klik på knappen "konverter video" ud for adresselinjen.

Klik på linket "Download", der vises under videotitel og længde. Download af MP3 begynder automatisk og gemmer filen på din computer.