Køb Pixelmator til $ 17,99 - 70% rabat

Amazon sælger Pixelmator til $ 17, 99 med gratis forsendelse , dette er en bemærkelsesværdig 70% af detailprisen på $ 59, 99. Denne enorme rabat er en Cyber ​​Monday kun beskæftiger sig med et begrænset antal tilgængelige kopier, så tag det inden det sælger ud.

Pixelmator er et fantastisk billedredigeringsprogram til Mac, der har alle de funktioner, du kan forvente af et billedredaktør, men uden det høje pris. Beskæring, valg, pensler, tekstværktøjer, lag, tonsvis af farvekorrektion og justeringsværktøjer, fuld iPhoto-support, hvad er der ikke at elske? På mange måder er det som en lettere version af Photoshop, og for de fleste brugere er Pixelmator sandsynligvis mere end tilstrækkeligt til at udføre de fleste af de opgaver, du gerne vil gennemføre med et billedredigeringsprogram.

Hvis du leder efter en hel del på et billedredigeringsprogram til Mac OS X, er Pixelmator for $ 17, 99 det, det slår enhver kupon eller anden online-aftale med et langt skud. Gå over til Amazon for at få fat i Pixelmator for $ 17, 99 herunder gratis forsendelse.