Sådan finder du en blog af en bestemt person

Disse dage har næsten alle en blog. Der er flere websteder, der er vært for indhold gratis og giver brugerne mulighed for selvudgivelse uden at skulle lære HTML-kode og betale for domæneservere. Da blogosfæren er en offentlig platform, er det utroligt hurtigt og nemt at søge efter en bestemt persons blog.

Trin 1

Åbn din webbrowser, og skriv URL-adressen til en persons blog, hvis du kender den; dette skulle automatisk føre dig til bloggen.

Trin 2

Indtast personens navn og "+ blog" i Googles søgemaskine. Klik på "Søg". Hvis personen bruger Blogger, vises hendes blogadresse i søgeresultaterne, da webstedet ejes af Google.

Brug en blogsøgemaskine til at finde en persons blog, hvis du ikke kan finde den hos Google. En populær blogsøgemaskine er Technorati.com. Mange bloggere registrerer oplysninger på dette websted for at promovere deres blogs. For at bruge Technorati skal du skrive URL'en i din browser og bruge websteds søgefelt til at finde en persons blog. Du kan indtaste deres navn eller et bestemt emne for at indsnævre din søgning.