Sådan placeres musik på en telefonlinje (5 trin)

At placere forretningsopkald på hold kan være irriterende for klienter. For at hjælpe med at lindre irritationen og kedsomheden ved at vente spiller mange kontorer musik for at hjælpe med at underholde klienter, indtil de er i stand til at tale med dem. At købe et musik-på-hold-system fra en elektronikbutik eller et online-sted er en klog måde at tilføje musik til din virksomheds hold line. Processen er både let og økonomisk, da de fleste systemer koster omkring $ 50 til $ 75.

Trin 1

Køb et musik-på-hold-system online eller i specialelektronikforretninger.

Trin 2

Sæt musik-på-hold-systemet direkte i et telefonstik på væggen via stikket på bagsiden af ​​systemet. Dette placerer systemet på din telefonlinje.

Trin 3

Vælg en outputmusikkilde, som du vil have lyttere til at høre, mens de er på hold. Dette kan være en CD-afspiller, MP3-afspiller eller radio.

Trin 4

Sæt musikkilden i systemet via en 3,5 mm jackåbning, der er placeret på bagsiden af ​​systemet. Din musikalske outputkilde skal have et 3,5 mm stik eller evnen til at installere en til at arbejde med dette system. Mange MP3-afspillere, radioer og CD-afspillere er udstyret med et 3,5 mm ledning og stik.

Tryk på stjernetasten på din telefon for at placere opkald i venteposition og aktivere musiksystemet. Musikken afspilles fortsat for opkaldere, der har ringet til dit telefonnummer. Det stopper, hvis du ringer modtageren, eller den, der ringer op, lægger på.