Sådan repareres et Mitsubishi storskærms-tv

Mens mange er afhængige af en tv-tekniker til at foretage fejlfinding og reparere deres fjernsyn, kan du udføre reparationer på dit Mitsubishi-tv, selvom du aldrig har pludret med en sådan reparation før. Bortset fra en magnetisk spole kræves ingen specielle værktøjer for at udføre en række opgaver, lige fra kabeljusteringer til demagnetiseringsrettelser til videoindgangskobling. Det er sandsynligt, at en hurtig løsning er alt, hvad der er nødvendigt for at reparere dit Mitsubishi TV.

Trin 1

Tjek dit Mitsubishi TVs strømkabel. Sørg for, at dette kabel ikke er løsnet fra strømkilden (enten stikkontakten eller en overspændingsbeskytter / strømskinne). Selvom det er en åbenbar løsning, er det nogle gange sandsynligvis disse hurtige løsninger, der kan reparere et skrantende tv.

Trin 2

Kontroller koaksialkablet. Dette kabel tilsluttes en port på bagsiden af ​​Mitsubishi TV via "ANT IN" -porten. Hvis det overhovedet er løst, kan det forårsage "støj" på tv'ets skærm i form af hurtigt bevægende hvide prikker, der forvrænger billedet. Stram koaksialkablet i "ANT IN" -porten for at forbedre billedkvaliteten.

Trin 3

Overhold dit A / V-kabel, og sørg for, at dets stik er tilsluttet de rigtige porte på bagsiden af ​​Mitsubishi TV. A / V-kablet har et sæt stifter i hver ende, hvor hvert sæt består af en hvid, en rød og en gul stift. Hver stift skal tilsluttes de farvematchende A / V-porte på bagsiden af ​​Mitsubishi TV og de farvematchende A / V-porte på bagsiden af ​​dit kabel- eller satellitboks. Hvis tappene er skiftet og ikke matcher farven på deres A / V-porte, skal du foretage de korrekte justeringer.

Trin 4

Find knappen "Videoinput", som vises øverst til venstre på din Mitsubishi TV-fjernbetjening. Tryk på denne knap flere gange for at bladre gennem de tilgængelige videoindgange. Hvis du for nylig har brugt en ekstern enhed som f.eks. En DVD-afspiller eller et spilsystem, har du muligvis glemt at skifte A / V-indgangen tilbage til den, der er knyttet til din kabel- / satellitboks, hvilket resulterer i et tv, der mangler lyd og billede. Gå gennem de tilgængelige indgange, indtil lyd og video er gendannet.

Brug en stor magnetisk spole til at demagnetisere dit Mitsubishi TV. Der kan have været uregelmæssige pletter på dit tvs skærm på grund af magnetisering, som kan opstå, når en anden elektronisk enhed er blevet placeret for tæt på din skærm i for lang tid. Bøj din magnetiske spole langsomt foran hver tomme på din skærm, og flyt den i brede cirkler. Dette skal tjene til at demagnetisere skærmen og fjerne pletterne.