Sådan downloades dine egne sange på Guitar Hero 3

Elementer, du har brug for

  • MP3 eller OGG-kopi af din sang

  • Kortfil til din sang

  • Song List Editor

  • Chart2Mid2Chart

Hvis du er træt af sanglisten i Guitar Hero III, kan du tilføje sange fra dit eget bibliotek med MP3- eller OGG-lydfiler. Du skal downloade et par programmer for at gøre dette, og du skal bruge diagramfiler, der svarer til de sange, du vil føje til din sangliste. Dette er de filer, der bruges af spillet til at vise, hvilke knapper du skal trykke på, mens du spiller sangen. Scorehero.com har et bibliotek med tusindvis af disse filer, som du kan få adgang til gratis ved at registrere dig hos dem.

Download ZIP-filen til Song List Editor ved at klikke på linket i Resources. Uddrag filerne til din computer ved at dobbeltklikke på ikonet mærket "songlist_editor_v032.zip." Åbn den nye mappe, og dobbeltklik på filen med navnet "songlist_editor.exe."

Klik på "File", og vælg "Open" i vinduet Song List Editor. Et nyt vindue vises med navnet "Gennemse efter mappe". Song List Editor har allerede valgt "DATA" -mappen i din Guitar Hero III-programmappe; ikke ændre dette. Klik på knappen "OK".

Besøg scorehero.com og registrer for at oprette en ny konto. Log ind og klik på linket "Brugerdefinerede sange". Læs vilkårene og betingelserne for brug af tilpassede sange, og klik på linket "Enig". Klik på "Gennemse database."

Søg efter din sang ved at indtaste dens titel, kunstner eller albumnavn. Du kan muligvis se flere resultater til din søgning; vælg din sang og download den.

Download ZIP-filen til Chart2Mid2Chart ved at klikke på linket i Ressourcer. Uddrag filerne ved at dobbeltklikke på ikonet "chart2mid2chart.zip."

Åbn mappen "Chart2Mid2Chart", dobbeltklik på filen mærket "Chart2Mid.jar" og klik på "Gennemse". Find den diagramfil, du downloadede, og klik på "OK". Klik på knappen "Guitar Hero" og klik på "Konverter". Programmet opretter en MIDI-fil og gemmer den på samme sted som diagramfilen.

Gå tilbage til Song List Editor-vinduet, og klik på "Indsæt ny sang." Et nyt vindue vises med et antal tomme felter. Udfyld feltet "Song Name" med kun små bogstaver. Brug knappen "Gennemse" ved siden af ​​felterne "Guitar Track", "Rhythm Track" og "Song Track" for at finde MP3- eller OGG-filen til den sang, du vil tilføje.

Brug knappen "Gennemse" svarende til feltet "MIDI-fil" for at finde den MIDI-fil, som Chart2Mid2Chart oprettede. De oplysninger, du skriver i "Songtitel", "Artist" og "Year", vises i sanglisterne i spillet. Klik på "OK", og Song List Editor begynder at lave det spor, der skal føjes til din kopi af Guitar Hero III. Lad programmet fungere, indtil du ser meddelelsen "gjort oprettelse af FSB".

Klik på "Rediger sætlister", og vælg rullemenuen "Set List" i det nye vindue. Klik på "Bonus Songs" og klik på "op" pilen ud for "Songs per Tier". Vælg rullemenuen "Song Number", og klik på den sidste sang på listen. Vælg rullemenuen "Song", og find det spor, du lige har oprettet. Klik på "OK", og vælg "File" og derefter "Save". Et nyt vindue vises. klik på "OK". Kør Guitar Hero III og spil din nye sang.