Sådan ændres forældrekontrol på en XBox Live

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • Xbox-konti (mindst en til børn og en til voksne)

Uanset dine politiske eller filosofiske tilbøjeligheder, nogle gange vil du bare ikke have børn udsat for bestemt indhold. Xbox 360 er designet til at appellere til et bredt publikum, så indholdet kan gå ud over, hvad du er villig til at lade dit barn opleve. Heldigvis kommer Xbox 360 med værktøjer, der hjælper dig med at regulere, hvordan dit barn bruger systemet og interagerer med andre via Xbox LIVE. Denne vejledning giver dig et overblik over forældrekontrol på Xbox 360.

Skift til profilen på dit barns konto, og gå til Min Xbox-linje. Min Xbox-linje indeholder muligheder for profiler og konsolindstillinger.

Sådan ændres forældrekontrol på en XBox Live

Vælg Systemindstillinger. Du finder forskellige indstillinger til betjening af konsollen i Systemindstillinger.

Sådan ændres forældrekontrol på en XBox Live

Vælg Familieindstillinger. Familieindstillinger indeholder forældrekontrolindstillinger.

xbox, live, txbox, indstillinger, kontroller, konsol, familie, vilje, indhold, tparental, vælg, ychild, profil, spil, video

Vælg Konsolstyring. Disse indstillinger gælder for alle profiler på Xbox360.

Sådan ændres forældrekontrol på en XBox Live

Gennemse indstillingerne inden for konsolstyring, og indstil rettighederne til din Xbox 360. De forskellige indstillinger for konsolstyringer er organiseret i en liste over kategorier, der forklares nedenfor. Spilbedømmelser: Begræns hvilke spil en profil kan spille efter ESRB-vurdering. Som standard kan ethvert spil spilles, men ved at vælge en vurdering, der er lavere end M, kan der ikke spilles modne klassificerede spil. Videoklassificering: Begrænser, hvilke film og tv-udsendelser der kan vises via Xbox 360. Xbox LIVE-adgang: Du kan vælge, om en profil kan bruge Xbox LIVE eller ej. Oprettelse af Xbox LIVE-medlemskab: forhindrer nogen i bare at oprette en anden profil for at komme omkring det begrænsede adgangssæt i Xbox LIVE Access. Begrænset indhold: Du kan forhindre, at indhold, som du har begrænset i spilbedømmelser og videobedømmelser, endda vises i Xbox360-menuen. Familietimer: Familietimeren giver dig mulighed for at indstille en driftsplan for Xbox 360. Du kan indstille Xbox 360 til kun at tillade spil mellem tre om eftermiddagen og syv om natten, mandag til torsdag. Indstil adgangskode: Hvis du har foretaget ændringer i konsolstyringen, skal du indstille en adgangskode for at forhindre en anden i at ændre indstillingerne. Slå familieindstillinger fra: Giver dig mulighed for at gendanne konsolstyringens indstillinger til standard.

Sådan ændres forældrekontrol på en XBox Live

Gå tilbage til familieindstillinger, og vælg Xbox LIVE-kontrolelementer. Indstillingerne i Xbox Live Controls handler om, hvordan en underordnet konto interagerer med Xbox LIVE. Der skal være en underordnet konto-profil på Xbox 360 for at få adgang til Xbox LIVE-kontrolelementer. Indstillingerne for Xbox LIVE-kontrol er anført nedenfor. Onlinespil: Du kan blokere en underordnet konto fra at spille Xbox 360 og originale Xbox-spil via Xbox LIVE. Privatliv og venner: Du kan forhindre profilen i at indstille andre konti som venner, vedligeholde en venneliste og dele eller se profiler via Xbox LIVE. Du kan også begrænse video-, tale- og tekstchat. Online status kan skjules i denne kategori. Indhold: Du kan begrænse en underordnet kontos adgang til Xbox LIVE-medlem og indhold, der er tilgængeligt for download. Når du har indstillet forældrekontrol, kan de kun ændres eller fjernes med en adgangskode.

Tips

Hvis du ikke ønsker, at dit barn skal spille spil langt ud på natten, skal du bruge Family Timer til at afbryde spillet omkring sengetid. Nye børnekonti leveres med en måned med Xbox LIVE Gold-medlemskab.

Advarsler

Nogle indstillinger i Console Controls gælder for alle profiler, ikke kun dem, der er oprettet til børn. Indstilling af forældrekontrol på en anden Xbox 360 er sikker på at gøre ejeren sur.