Apple erstatter iPhone 4 glasunderlag med metal med en integreret antenne

Som den tekniske verden skrider med mere iPhone på Verizon rygter, fik en overset bit af information mit øje. Ifølge Digitimes vil Apple erstatte glaspanelet på iPhone 4 med metal, der har en integreret antenne:

Hvad angår CDMA iPhone, forventes Pegatron Technology at starte masseproduktion i december og vil levere til både USA-baserede Verizon Wireless og China-baserede China Telecom. CDMA iPhones bagsideplade bliver smedet af metalmaterialer og vil have en integreret antenne, ifølge Digitimes Research.

Mens rapporten specifikt nævner CDMA iPhone (Verizon er CDMA), ville det være usædvanligt, hvis Apple holdt andre iPhone 4-modeller med et glasskabe. Mit gæt er, at Apple søger at erstatte bagglasset af to grunde: den ene er relativt skrøbelig og tilbøjelig til at knuse med mindre dråber, og to et metallisk bagpanel med integreret antenne kan hjælpe med at hjælpe de antenneproblemer, der har modtaget så meget negativ tryk.

Jeg ville virkelig ikke blive overrasket, hvis Apple restyled iPhone med en metallisk kabinet. Fra et rent designmæssigt synspunkt forekom det usædvanligt, at Apple gik med glasset tilbage i betragtning af deres andre produkter, indesluttet i en hårdførende og attraktiv aluminiumskal. Hvis man antager, at de har fundet ud af en måde at hjælpe antennens problemer med og bare gør enheden mere holdbar i almindelighed, er denne designændring ikke en brainer, før iPhone kommer til millioner flere kunder via Verizon og endda T-Mobile i USA.