Sådan konverteres omniform til Word

Omniform er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere en række forskellige tekstbehandlingsformater. Dette betyder, at hvis du i øjeblikket har en PDF- eller Word Perfect-fil, kan du nemt konvertere den til en Word-fil. Dette giver dig mulighed for at tage filer fra næsten ethvert program, konvertere dem og derefter åbne filerne i Word, som om dokumentet var blevet komponeret i Microsoft-programmet.

Trin 1

Download og installer Omniform, hvis du ikke har det installeret på din computer i øjeblikket. Du kan downloade det fra OmniFormat.com. OmniFormat understøtter alle Windows-formater fra Windows 95 til Windows 7.

Trin 2

Start Omniform-softwaren, du har installeret på computeren. Vent på, at programmet åbnes helt, og klik derefter på "File" efterfulgt af "Open". Vælg det dokument, du vil konvertere til Word.

Trin 3

Vælg en gemplacering til dit snart Word-dokument. Der er en rullemenu tilgængelig på hovedskærmen, så du kan gøre dette. Du kan vælge ethvert sted på din computer eller tilsluttet hukommelsesenhed (såsom et flashdrev eller ekstern harddisk).

Trin 4

Vælg ".doc" -formatet fra den tilgængelige liste via rullemenuen format. .Doc er Word-filformatet.

Klik på "Konverter", og dokumentet konverteres til et Microsoft Word-format. Du kan nu let åbne det i Word og redigere det som om du havde oprettet filen i programmet.