Sådan udskrives kortfoldede kort

Lykønskningskort kan være dyre. Nogle gange siger butikskøbte kort bare ikke, hvad du har brug for dem til at sige. Udskrivning af dine egne kvartfoldfoldekort giver dig mulighed for at være kreativ, mens du sparer tid og penge. Du kan udskrive kort til enhver lejlighed, og folk vil elske at modtage dine håndlavede hilsner og invitationer.

Brug en online skabelon

Vælg et websted, der tilbyder gratis kortskabeloner. (Se ressourcer.) Vælg et kort til din lejlighed blandt de tilbudte muligheder.

Vælg en kortskabelon fra indstillingerne under din lejlighed. Klik på kortindstillingen "Quarter Fold" under dit valg.

Indtast den tekst, du vil have vist på dit kort. Klik på "Lav mit kort." Udskriv dit kort på karton, og fold det, så billedet vises på forsiden, og teksten vises på indersiden.

Opret et kort ved hjælp af Microsoft Word

Download en gratis kvart-fold lykønskningskorteskabelon fra Avery. (Se ressourcer.) Klik på "Download skabelon." Indtast dine oplysninger i popup-vinduet. Åbn dokumentet ved hjælp af Microsoft Word.

Indsæt billeder eller tilføj tekst til hver af de fire felter i dokumentet for at oprette dit eget kort. Indtast tekst ved hjælp af wordart på tegneværktøjslinjen. Vælg "roter eller vip" under "Draw-menuen" på tegneværktøjslinjen. Drej teksten, så den er på hovedet i de to øverste felter.

Udskriv dit kort på karton, når du er færdig med at designe det. Fold kortet, så de to nederste felter i dokumentet skaber forsiden og bagsiden af ​​kortet, mens de to øverste felter skaber indersiden af ​​kortet.

Tips

Brug af en online skabelon er mere praktisk, da det kræver mindre formatering, men ved hjælp af en Microsoft Word-skabelon kan du indsætte dine egne billeder for at gøre dit kort lidt mere personligt.

Advarsler

Websteder, der tilbyder skabeloner, der kan downloades, beder normalt om din e-mail-adresse. Hvis du ikke vil have ekstra mail i din indbakke, skal du klikke på "Nej", så webstedet ikke sender tilbud.